Pui cu miere si usturoi la slow cooker

Daca iti place mancarea in stil Asiatic si cauti o reteta pe care sa o incerci acasa, o reteta care se pregateste foarte usor si cu ingrediente la indemana oricui, TREBUIE sa incerci reteta mea de PUI CU MIERE SI USTUROI LA SLOW COOKER!

Pui cu miere si usturoi la slowcooker

Avem nevoie de doar cateva ingrediente – carne de pui (putem folosi piept de pui sau pulpe dezosate), sosul de soia preferat, miere, ketchup si condimente. Stiu, este incredibil ca poti obtine o mancare ca la restaurantul “chinezesc” cu o mana de ingrediente, dar va promit ca rezultatul este genial!

Pui cu miere si usturoi la slowcooker

Cum vine toamna, scot la interval slow cooker-ul meu de la CrockPot. Cred ca nu mai pentru nimeni un mister faptul ca efectiv il ador! Il folosesc de mai bine de 10 ani si nu a dezamagit niciodata! L-am folosit la retete de supa si supa crema, pentru orice tip de carne, cu sau fara os, pentru prajituri. Carnea gatita lent este preferata mea – ramane extraordinar de suculenta, indiferent de tipul de carne folosit și carnea este atat de frageda incat cade de pe os si efectiv simti ca se topeste in gura! Am o intreaga colectie de retete la slow cooker-ul Crock-Pot 4.7L Digital si il recomand cu drag, nu trebuie sa lipseasca din bucataria unei Gospo-Dive!

In cadrul campaniei CROCKTOBER, poti achizitiona SLOW COOKER 4.7L DIGITAL CROCKPOT cu o reducere de 10%, folosind codul TEO10! CLICK AICI!

Pui cu miere si usturoi la slowcooker

Pui cu miere si usturoi – ce trebuie sa stii despre reteta

  • Indiferent ca vei folosi piept de pui sau pulpa dezosata, carne ava fi foarte frageda, datorita gatirii lente.
  • Poti sa incerci reteta si cu carne de porc! Noi am incercat cu un cotlet de porc taiat cubulete si a iesit foarte bun!
  • Poti folosi ketchup dulce sau picant, in functie de preferinta. Daca prefer mancarea iute/picante, poti presara si cateva felii de ardei iute peste pui, inainte de a adauga sosul.
  • Pentru masurarea ingredientelor folosim o cana de 250ml. Inainte de a masura mirea, unge usor cana cu putin ulei, astfel mierea va aluneca foarte usor.

Pui cu miere si usturoi la slowcooker

Pui cu miere si usturoi la slow cooker – ingrediente 4 portii

  • 2 piepti de pui
  • ½ cana soi de soia
  • ½ cana ketchup dulce sau picant
  • ½ cana miere
  • 6 catei de usturoi
  • 2 linguri mix de condimente pentru pui
  • susan si ceapa verde pentru servire

Pui cu miere si usturoi la slowcooker

Mod de preparare Pui cu miere si usturoi la slowcooker

  1. Taiem carnea cubulete potrivite, de 1×1 cm. Asezam carnea in vasul slow cooker-ului.
  2. Pregatim sosul din sos de soia, miere, ketchup, condimente pentru pui, usturoiul trecut prin presa. Turnam sosul peste bucatile de carne, amestecam foarte bine.
  3. Setam aparatul pe functia HIGH timp de 3 ore sau LOW 5-6 ore. Nu e nevoie sa verificam sau sa amestecam carnea.
  4. Cand timpul de gatire a expirat, presaram doua linguri de amidon, amestecam bine si setam aparatul pe functia HIGH 30 min.
  5. Servim puiul alaturi de orez natur, ceapa verde si, bineintele, presaram susan din abudenta.

Atat de simplu, atat de bun, cu ajutorul slow cooker-ului de la CrockPot! Sa va fie de cel mai bine! Vedeti mai jos si alte retete pregatite la slow cooker CrockPot! Click pe fiecare titlu pentru a accesa reteta!

Pui cu miere si usturoi la slowcooker

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.