Negresa cu zmeura este un deliciu ciocolatos, cu un continut redus de zahar si un desert mi-nu-nat in orice anotimp! Pe timpul verii este delicioasa […]
Teo. Teo de la Teo's Kitchen. Teo. Mama lui Luca. Teo. Super-Gospo. Teo. Wonder-Woman. Teo.
Fie ca e Craciun, Paste sau o simpla duminica, prajitura de casa este nelipsita de pe masa noastra. Aveti aici o varietate de retete de prajituri de casa, de la prajiturile copilariei noastre – reteta de prajitura Albinita, reteta de prajitura Alba ca Zapada, reteta de Cremsnit, reteta de Isler, eclere si pana la o colectie de retete de Brownies.
Negresa cu zmeura este un deliciu ciocolatos, cu un continut redus de zahar si un desert mi-nu-nat in orice anotimp! Pe timpul verii este delicioasa […]
Pandispan clasic cu fructe – o reteta cu aroma si gust de copilarie, desertul cu care am crescut, nelipsit pe masa bunicilor, mai ales duminica! […]
Invartita cu mere sau Placinta invartita cu mere este o noua aparitie in meniul familiei noastre. Desi nu este specifica zonei noastre, mereu mi-a placut […]
Placinta turnata cu mere – o reteta clasica, foarte usor de pregatit, economica si spornica! Ne iese o tava mareeee care ne asigura desertul pe […]
Vrei sa incerci o reteta noua de prajitura pentru platoul de Craciun sau Revelion? Iti propun reteta de Prajitura cu cafea! Nu va faceti griji, […]
Azi pregatim impreuna o prajitura clasica pentru Craciun – Tosca sau Toska. Indiferent de numele ales, este vorba de Prajitura Tosca cu mac, vanilie si […]
Biscuiti de casa cu nuca – o idee minunata pentru platoul cu deserturi de Craciun! Acesti biscuitii se pregatesc foarte usor si tocmai de aceea […]
Hai sa pregatim impreuna o Prajitura de post cu mere super aromata, perfecta in serile reci de toamna sau dimineata la cafea! Ai nevoie de […]
Indiferent ca pregatiti reteta de Biscuiti pentru Halloween pentru o petrecere tematica speciala pentru aceasta sarbatoare sau pur si simplu ca o gustare pentru copii, […]
Prajitura cu dulceata de visine este o prajitura rapida, economica, foarte simplu de facut, intr-un singur bol, cu ajutorul unui tel. Desi ingredientele sunt foarte […]