Despre mine

Salut! Eu sunt Teo si bine ai venit in Teo’s Kitchen!

Cine sunt eu? Teo’s Kitchen sunt eu, Teo – bucatareasa, foodie si mamica. Blogul a pornit din credinta ca daca eu, care abia daca stiam sa fac un ou in tigaie pot sa gatesc retete complicate, oricine poate.

Dorinta de a-mi impresiona familia s-a transformat in timp in arta culinara, in lifestyle culinar si in dorinta de a va prezenta retete variate, de la cele traditionale romanesti, retetele clasice din bucataria lumii, retete de post, retete BIO, retete pentru copii, dulciuri si deserturi diverse si pana la retetele specialitatea casei, retete patentate de bunica si mama mea, retete prezente in familia mea de generatii.
img_20160530_230335

Blogul Teo’s Kitchen este un blog de nisa, adresat pasionatilor de gatit si celor pentru care o reteta de pe internet nu ajunge sa fie doar un text copiat dintr-o carte de bucate, ci trebuie sa devina o experienta culinara.

De aceea, fiecare reteta este explicata pas cu pas, atat in cuvinte cat si in fotografii, astfel incat sa fie o reteta de incredere, care merita incercata si mai ales o reteta interactiva: puteti pune intrebari legate de reteta, puteti sa ne oferiti si la randul nostru sa va oferim feedback constant.
teodora-cooking

teodora

Comments are closed.