Pui cu sos de rosii la Crock-Pot

Fie ca vorbim despre cina de Valentine s Day sau de o seara banala de marti, o masa draguta in doi cu un preparat delicios si o atmosfera faina e super importanta. Asa ca, mamici, hai sa lasam copii la bunici si sa facem impreuna o reteta super simpla la Crock Pot pentru o cina romantica – Pui cu sos de rosii la Crock-Pot.

Pui cu sos de rosii la Crock-Pot

Pui cu sos de rosii la Crock Pot – Beneficiile gatitului la Slow Cooker 4.7L Digital Crockpot – vezi aparatul AICI! Si nu uita de codul de reducere TEO10 pentru -10% reducere la

  • Economisim timp pretios. Cine nu isi doreste in ziua de astazi mai mult timp? Ei bine, gatind la slow cooker economisim timp cu adevarat pentru ca mancarea se gateste practic singura, nu are nevoie de supraveghere, astfel ca noi putem sa ne ocupam de altcevam mai exact de noi. Putem sa mergem la coafor, sa ne cautam o rochie draguta sau pur si simplu sa ne odihnim si sa ne relaxam.
  • Carne iese foarte foarte frageda!Dupa cum ati vazut, astazi gatim piept de pui, despre care stim ca poate fi o carne mai uscata sau seaca mai ales daca este gatita intr-o bucata mai groasa. Vestea buna este ca slow cooker-ul inmoaie si fragezeste orice tip de carne, nu usuca, nu arde. La final, pieptul de pui va fi fraged si suculent, perfect!

Pui cu sos de rosii la Crock-Pot

  • Alimentele isi pastreaza toti nutrientii!Gatindu-se in suc propriu, mancarea este mai sanatoasa si mai putin calorica, iar adaosul de grasime este minim sau deloc. In plus, fiind gatita la o temperatura mica si pentru mult timp, ingredientele isi pastreaza proprietatile nutritive, textura si chiar culorile!

Pui cu sos de rosii la Crock-Pot

Pui cu sos de rosii la Crock-Pot – ingrediente pentru 4 portii

  • 4 jumatati piept de pui (aprox 750g)
  • 400g rosii cuburi
  • 400g sosul de paste preferat (de exemplu, sos de rosii cu busuioc)
  • 200ml smantana pentru gatit
  • 2 linguri de faina
  • Sare
  • Piper
  • Ierburi aromatice
  • 2 catei de usturoi taiati foarte marunt
  • mix de condimente pentru pui (sau orice amestec de condimente care va place)

pui cu sos de rosii

Mod de preparare Pui cu rosii la slowcooker Crock-Pot

  1. In vasul Crock Pot-ului punem cuburile de rosii si sosul pentru paste.
  2. Intr-un bol amestecam faina cu smantana dulce pentru gatit pana cand avem un amestec omogen fara cocoloase pe care il turnam in vas. Adaugam sarea, piperul, ierburile aromatice, usturoiul si amestecam.
  3. Condimentam pieptul de pui pe ambele parti cu mixul de condimente, apoi il asezam in vas peste sosul pregatit. Apasam usor cu lingura ca sa fie bine acoperit de sos.
  4. Setam slow cookerul Crock Pot pe pe functia HIGH pentru 3-4 ore sau pana furculita intra usor in pieptul de pui.

pui cu sos de rosii

pui cu sos de rosii

Ca modalitate de servire va recomand pastele, insa puteti alege garnitura care va place voua cel mai mult, pentru ca acest piept de pui delicios, fraged si suculent se potriveste alaturi de orice.

Sper ca reteta de astazi sa va inspire in a va lua putin timp pentru voi si pentru cel drag si iubit. Va doresc pofta buna si multe iubire!

pui cu sos de rosii

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.