Rosii coapte si cordon bleu sau „cum sa ai o masa delicioasa, calda si aromata, in mai putin de 30 de minute! Dintre toate lucrurile […]
Teo. Teo de la Teo's Kitchen. Teo. Mama lui Luca. Teo. Super-Gospo. Teo. Wonder-Woman. Teo.
Rosii coapte si cordon bleu sau „cum sa ai o masa delicioasa, calda si aromata, in mai putin de 30 de minute! Dintre toate lucrurile […]
Azi va propun o reteta care abia a supravietuit pentru a ajunge la sedinta foto – Tarte rustice cu masline! Am gustat una, ne-am indragostit…am […]
Imi aduc aminte si acuma primul burrito pe care l-am mancat in California, intr-un local mic mic, la cateva strazi de plaja. Atunci nu stiam […]
Cartofi dulci la cuptor – o reteta atat de simpla si totusi atat de delicioasa, care o data incercata, va ramane cu siguranta in repertoriul […]
Dragi gospodineeee…tam-tararam-tam-tam (va inchiputi voi aici un sunet de trompeta, da? 🙂 …suntem in plin sezon de conserve si muraturi…tam-tararam-tam-tam…si o data cu umplerea tuturor […]
Ideea retetei de cartofi umpluti cu zacusca a venit in urma unuia dintre LIVE-urile “Ce-ai prin frigider?” pe care le facem pe Facebook 🙂 Eu […]
V-am promis ca va arat retete culinare culese din concediu si azi va “livrez” o noua reteta – Tartar de pastrav – o reteta inspirata […]
Chec aperitiv cu legume de sezon avem in meniul de azi, dragii si dragile mele 🙂 In fiecare luni, pe pagina de Facebook Teo’s Kitchen […]
Ca am o pasiune deosebita pentru paste nu cred ca mai e pentru nimeni un secret, nu? 🙂 Tocmai pentru ca iubesc pastele atat de […]
Salata de ton cu naut va aduce azi gospo a voastra preferata 🙂 Naut. Naut si ton. Doua ingrediente pe care majoritatea le avem in […]