Rosii coapte si Cordon Bleu

Rosii coapte si cordon bleu sau „cum sa ai o masa delicioasa, calda si aromata, in mai putin de 30 de minute!

rosii coapte si cordon bleu

Dintre toate lucrurile “lumii moderne” de care ii aud pe toti cei din jur plangandu-se, lipsa timpului este cu sigurata primul lucru de pe lista. Asa ca azi, printre atatea zeci de retete pe care vi le aduc in fiecare luna, unele foarte complicate, cu multe ingrediente si un timp indelungat de preparare, va aduc o reteta simpla, delicioasa, gata in mai putin de o jumatate de ora, o masa completa intr-o farfurie – Rosii coapte si cordon bleu

rosii coapte si cordon bleu

Rosii coapte si cordon bleu – Tot ce trebuie sa stii despre meniul acesta delicious

  • Ajungi acasa seara de la birou si vrei sa mananci o mancare calda, delicioasa, super-rapida? Aceasta este reteta pentru tine!
  • Rosiile coapte sunt delicioase imediat ce sunt scoase din cuptor, dar la fel de bine le poti servi si a doua zi, pe o felie de paine prajita, ca niste bruschette delicioase!
  • Ce alte legume mai poti adauga in tava langa feliile de rosii? Felii de vinete, dovlecei, zucchini, preparate exact la fel! Poti pune si sparanghel proaspat, infasurat in felii de bacon!
  • Este o reteta perfecta pentru sezonul cald, mai ales cand rosiile vor fi dulci si coapte, in plin sezon.

rosii coapte si cordon bleu

Cordon bleu de la Agricola, cel pentru care rosiile la cuptor au servit ca si garnitura, este solutia perfecta pentru o cina rapida sau un pranz savuros. Avand piept de pui fraged de la Agricola, Cordon Bleu este umplut manual cu sunca de curcan si cascaval cremos. Apoi este trecut prin pesmet auriu, prajit rapid in baie de ulei si apoi gatit complet la abur. Ce trebuie tu sa faci pentru o cina rapida? Mai nimic! Cordon bleu se gateste la cuptor, fara strop de ulei… practic trebuie doar incalzit!

rosii coapte si cordon bleu

Ideea de la care am pornit a fost sa va arat o garnitura delicioasa, rapida, fara prea multe ingredientele si fara un mod de preparare cu multi pasi si sofisticat, dar care sa fie pe gustul intregii familii, sa fie gata in timpul in care cordon bleu se coace la cuptor si o garnitura care sper sa ramana in caietul vostru de retete!

rosii coapte si cordon bleu

Ingrediente pentru 4 portii de Rosii coapte si cordon bleu:

  • 2 cutii Cordon Bleu Agricola
  • 3 rosii mari taiate felii
  • ulei de masline
  • mozzarella data pe razatoare (cca 100g)
  • parmesan dat pe razatoare (cca 50g)
  • patrunjel sau busuioc taiat fin
  • 2 linguri mix de ierburi aromative uscate
  • sare si piper dupa gust

rosii coapte si cordon bleu

Mai jos te asteapta reteta video pentru Rosii coapte si cordon bleu, dar si detalii despre un CONCURS SA-VU-ROS! ♥ Apasa cu incredere PLAY!

Ce ar fi reteta ta secreta fara un concurs savuros? Cumpara unul sau mai multe produse pregatite la cutie marca Agricola, intra pe https://deliciiagricola.ro/ si spune-ne care este reteta ta secreta care merge perfect cu acel preparat. Te asteapta premii foarte faine: 6 friteuze cu aer cald, care te ajuta sa pregatesti mancare sanatoasa, prajita fara ulei dar si marele premiu, o excursie culinara delicioasa, in valoarea de 2000 euro. Toate detaliile le gasesti AICI  ♥

rosii coapte si cordon bleu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.