Sos pentru paste (pentru iarna)

sos pentru paste

Dragi gospodineeee…tam-tararam-tam-tam (va inchiputi voi aici un sunet de trompeta, da? 🙂 …suntem in plin sezon de conserve si muraturi…tam-tararam-tam-tam…si o data cu umplerea tuturor camarilor din tara, Dr.Oetker incepe valul al doilea al campaniei Provocarea lui Horia! Asadar, daca aveti si voi retete inedite de muraturi, inscrieti-va reteta pe http://provocarealuihoria.droetker.ro/ si pe langa faptul ca puteti castiga tot felul de premii utile, aveti ocazia ca reteta voastra sa fie realizata si prezentata lumii intregi de catre Horia Virlan! Pam-pam! 🙂

sos pentru paste

Da, dragele mele, nu este deloc o gluma! Maestrul Horia Varlan este pregatit sa incerce noi retete de conserve si muraturi, asteapta doar ideile voastre pentru a alege noi retete, care mai de care mai inedite! Eu am incredere in voi ca veti propune numai retete una si una si sper din suflet ca marele castigator, a carui reteta va fi prezentata de Horia lumii intregi, va fi un cititor Teo’s Kitchen!

sos pentru paste

Si, pentru a va sustine in concurs dar si pentru a invata impreuna o noua reteta super-utila la casa oricarei gospodine, vreau sa gatim azi impreuna un Sos pentru paste pe care il conservam cu putin ajutor de la Dr. Oetker si noul produs Tomato Fix.  Este un sos absolut delicios pe baza de rosii proaspete, ierburi aromatice si usturoi pe care sa il aveti mereu la indemana cand va e pofta de paste sau pizza. Il puteti folosi la o sumedenie de retete, se pregateste usor iar cu Tomato Fix avem certitudinea ca se pastreaza excelent pe toata durata iernii!

Ingrediente pentru 4 borcane de 400g:
– 3 kg rosii bine coapte
– o ceapa rosie mare
– un ardei gras rosu
– 5 catei de usturoi
– 50ml ulei de masline
– 2 lingurite sare
– o lingurita piper
– o lingurita zahar brun
– o legatura patrunjel verde tocat marunt
– 2 linguri oregano
– 2 foi de dafin
– 2 linguri busuioc
– o lingura sos Worchester
– o lingura pasta de tomate
– 2 linguri zeama de lamaie
– 2 linguri Tomato Fix de la Dr. Oetker 

Modul de preparare Sos de paste (pentru iarna):

Aceasta e reteta mea speciala pentru Campania de toamna Dr.Oetker si abia astept sa vad si retete voastre! Nu uitati sa va inscrieti reteta pe http://provocarealuihoria.droetker.ro/ 🙂 Pofta buna si spor la treaba, gospodine dragi!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.