Chec aperitiv cu mazare si carne presata – salvarea ta nu doar pe mesele de sarbatoare, dar si in viata de zi cu zi! Checurile […]
Teo. Teo de la Teo's Kitchen. Teo. Mama lui Luca. Teo. Super-Gospo. Teo. Wonder-Woman. Teo.
Orice gospodina are cateva retete culinare marca proprie, retete culinare care ii ies foarte bine si pentru care familia o iubeste si prietenii o apreciaza. Am strans aici retete culinare pe care le stiu de la mama, de la bunica, retete culinare inventate cu ingredientele pe care le aveam la indemana in camara, retete culinare cu ingredientele pe care le iubesc, in combinatii inedite sau clasice.
Chec aperitiv cu mazare si carne presata – salvarea ta nu doar pe mesele de sarbatoare, dar si in viata de zi cu zi! Checurile […]
Azi facem o noua sesiune de meal/food prep sau pregatirea meselor/ingredientelor in avans, astfel le avem la indemana in zilele pline – Meal prep – […]
PO reteta rapida, delicioasa, de salvat in caietul preferat de retete – Piure de mazare cu file de salau la gratar. Piureul de mazare este […]
Clatitele sunt desertul tau preferat? Te cred! Si in familia noastra au mare succes de fiecare data! Daca vrei sa transformi banalele clatite intr-o adevarata […]
Toamna si iarna in special, supele sunt la mare cautare in familia noastra. O supa calda, chiar fierbinte, nu lipseste in nicio zi din meniu. […]
Mereu am avut o slabiciune pentru aperitive! Fie ca vorbim de aperitivele de la nunti, cele de Craciun sau de la mesele in familie, nu […]
In curand incepem pregatirea meniului pentru Sarbatorile de Iarna si eu vin cu o propunere mi-nu-na-ta de friptura, o propunere care sper sa ajunga in […]
Biscuiti de casa cu nuca – o idee minunata pentru platoul cu deserturi de Craciun! Acesti biscuitii se pregatesc foarte usor si tocmai de aceea […]
Stiu ca nu dau gres niciodata cu reteta de Paste cu sos ragu! Copii o adora, sosul se pregateste foarte usor si e plin de […]
Ce gatim azi? Snitel crocant cu parmezan, un snitel usor de facut si super-aromat, cu o crusta speciala, din pesmet auriu si parmezan proaspat razuit. […]