Azi gatim “provocati” de prietenii nostri de la ELIT si va prezentam prima reteta din seria “Retete de senzatie cu gust desavarsit, de la Teo’s […]
Teo. Teo de la Teo's Kitchen. Teo. Mama lui Luca. Teo. Super-Gospo. Teo. Wonder-Woman. Teo.
Noi suntem romani, noi suntem romani si… gatim romaneste! Retete culinare traditionale, in special din zona mea, Ardeal – Cluj dar si retete culinare din intreaga Romanie, de la papanasii prajiti si pana la sarmalutele coapte in vas roman, ciorba de fasole cu ciolan dar si diverse retete culinare care se prepara la ceaun.
Azi gatim “provocati” de prietenii nostri de la ELIT si va prezentam prima reteta din seria “Retete de senzatie cu gust desavarsit, de la Teo’s […]
Gogosi de post – o reteta foarte rapid de preparat, fara framantare, doar cu putin timp de asteptare! Aluatul pentru reteta de Gogosi de post […]
De 13 ani de cand exista Teo’s Kitchen v-am povestit mereu despre cele trei mai pasiuni ale mele: gatitul, viata la tara si cititul. Uneori, […]
Prajitura cu nuca si ness – o prajitura pe care am gasit-o in caietul mamei sub numele “Prajitura Eniko”, ceea ce nu ma surprinde deloc! […]
Cum incepe scoala, cum apare intrebarea existentiala: “Si, noi ce mai punem la pachetel?”. Chiar daca raspunsul este “sandwich-ul vesnic”, macar sa fie unul special, […]
Cred ca, de-a lungul anilor, de fiecare Craciun, aceasta este una dintre cele mai cautate retete pe blog – Biscuiti taiati cu forma! Si nu […]
Asa cum v-am povestit de atat de multe ori (si continui sa o fac cu lacrimi in ochi, pentru ca a fost cea mai frumoasa […]
Sarmale de post in foi de vita – o reteta care va ajunge cu siguranta in caietul tau de retete, nu doar pentru perioada de […]
Tocanita de pipote si inimi cu paste este una din acele retete de “mancare gatita” sau “felul doi” care imi aminteste de copilarie si de […]
Bors de cocos cu fidea, o reteta pentru mesele in familie, perfecta pentru sezonul rece! Asa cum sigur stiti, dupa 13 ani petrecuti impreuna in […]