Cum ar fi Craciunul fara carnati de casa? Dar cum ar fi sa incercam o reteta noua anul asta? Eu am ales o reteta de […]
Teo. Teo de la Teo's Kitchen. Teo. Mama lui Luca. Teo. Super-Gospo. Teo. Wonder-Woman. Teo.
Din bucataria lumii adunate, o colectie de retete internationale clasice, consacrate, cunoscute si apreciate la nivel mondial, retete pe care le gasim in meniurile restaurantelor si bistro-urilor din toata lumea, fie ca vorbim de retete de bucataria chinezeasca, retete culinare mediteraneene sau americane.
Cum ar fi Craciunul fara carnati de casa? Dar cum ar fi sa incercam o reteta noua anul asta? Eu am ales o reteta de […]
Cand eram mica, una dintre mancarurile mele preferate era tocanita de ficatei cu ceapa. Intre timp am ramas cu pasiunea pentru ceapa rosie, in special […]
Ciocolata alba este de departe preferata mea. Nu stiu de ce, de mica am avut eu un “feng-shui” cu ciocolata alba si acum, ca sunt […]
Nu stiu daca noi am vorbit despre asta vreodata, dar sa stiti ca, pentru o fetita, sunt destul de microbista, mai ales cand joaca nationala. […]
Buna sa va fie inima 🙂 Azi avem o reteta fara poza la ingrediente si la modul de preparare, pentru ca…nu m-am gandit ca o […]
Chiar speram, intr-un fel, ca mijlocul lui august va fi mult prea tarziu sa va mai arat retete culinare de vara, dar se pare ca […]
Suntem pe ultima suta de metri cu Postul Pastelui, asa ca, zci eu, reteta de hummus clasic vine la fix. Sa va spun cum puteti […]
Stiti ca nu demult va spuneam ca am mancat cel mai bun risotto din viata mea, gatit de George si Iulian, bucatarii cei ultra-mega-talentati de […]
Cine zice ca mancarea de post e musai sa se rezume la fasole batuta si zacusca, e foarte departe de adevar. Spun asta pentru ca […]
Stiti ca azi a inceput Postul Pastelui, nu? Recunosc ca in ultimii ani nu am tinut post. Nici macar miercurea si vinerea, cum tineam pe […]