Una dintre cele mai populare retete de paste, nu stiu daca la italieni, dar cu siguranta la americani, care adora spaghetti and meatballs si in […]
Teo. Teo de la Teo's Kitchen. Teo. Mama lui Luca. Teo. Super-Gospo. Teo. Wonder-Woman. Teo.
Retete culinare pentru iubitorii de pizza si paste! Gasiti aici retete culinare clasice, ca pasta carbonara, aglio olio e peperoncino, tagliatelle bolognese sau retete culinare de lasagna, o colectie de retete de pesto din diverse legume si ierburi aromatice, dar si multe retete de pizza, fie cu aluat dospit, fie cu aluat din felii de paine, pentru gospodinele incepatoare sau in criza de timp.
Una dintre cele mai populare retete de paste, nu stiu daca la italieni, dar cu siguranta la americani, care adora spaghetti and meatballs si in […]
Stiu ca va intrebati daca titulul retetei e pe bune sau am exagerat spunand ca puteti pregati o masa completa in 5 minute, insa asa […]
Pasta bianca sau pasta in bianco este o reteta clasica din bucataria italiana, care are ca si ingrediente de baza parmesanul si untul sau uleiul […]
Imi plac pastele la nebunie. Imi place parmigiano reggiano, pesto, lasagna, tiramisu, ragu. Iubesc Italia, atat de mult incat am facut liceul de italiana. Am […]
Gata cu mancarurile grele, cu mielul si alte cele, e vremea pentru ceva mult mai usor, sa simta si ficatul ca respira! Asa ca trecem […]
Duminica am fost invitati la niste buni prieteni, la gratar. M-am gandit ca toata lumea se asteapta de la mine sa duc ceva de mancare, […]
M-am gandit sa va prezint rand pe rand cartile mele cu retete culinare, cele pe care le deschid cu drag ori de cate ori am […]
Am intrat in Postul Craciunului, un post al bucuriei, mai putin restrictiv din punct de vedere alimentar decat cel al Pastelui, insa care ne indeamna, […]
Aveti chef de ceva foarte bun fara a va stradui prea mult? Atunci am reteta perfecta pentru voi: corn pizza cu ciuperci! Aveti nevoie de […]
Nu stiu daca va mai aduceti aminte, insa acum vreo 2 luni asa, am participat la un concurs organizat de gustos.ro si Knorr, ideea era […]