De ce imi place frittata? Pentru ca se face usor, reteta e mai sofisticata decat omleta simpla si se face intr-o cantitate mai mare si […]
Teo. Teo de la Teo's Kitchen. Teo. Mama lui Luca. Teo. Super-Gospo. Teo. Wonder-Woman. Teo.
De ce imi place frittata? Pentru ca se face usor, reteta e mai sofisticata decat omleta simpla si se face intr-o cantitate mai mare si […]
Inca de cand a inceput diversificarea, cand avea 6 luni, Luca a iubit supa crema de orice fel si acum, la 4 si… un snitel, […]
In multii ani de blogging culinar si in lungul meu periplu prin retete culinare din lumea larga, am incercat multe si diverse feluri de lasagna, […]
Daca iarna nu se da dusa nicicum, sa continuam cu retetele culinare de iarna, zic! Sa stiti ca in ceea ce ma priveste am fortat […]
Nu stiu de ce, dar de cand ma stiu, iubesc combinatia branza-ciuperci. Asa, in mintea mea, este o legatura clara intre ele, de genul ciupercile […]
Nu stiu daca v-am povestit vreodata, dar in zona in care stam noi, sunt foarte multe pizzerii. Si cand spun multe…chiar sunt multe! Avem una […]
Dragii mei, vreau sa incep reteta de azi urandu-va in An Nou Fericit, mult mai fericit si mai linistit decat 2012. Pentru mine, 2012 a […]
Daca inca sunteti in toiul pregatirilor pentru Revelion, asa cum sunt eu, inseamna ca sunteti in cautare de retete culinare de aperitive si reteta mea […]
Taieteii cu branza sunt de departe mancarea preferata a lui Luca. Atat de mult ii plac incat ar fi in stare sa manance in fiecare […]
Saptamana trecuta, cineva imi lasa un comentariu la reteta de peste crocant si cartofi prajiti in care imi spunea ca, daca pot face si chiftele […]