Azi am pentru voi o reteta speciala – Platou cold cuts cu Salinate! “Cold cuts” se refera la carnuri feliate care se servesc reci sau […]
Teo. Teo de la Teo's Kitchen. Teo. Mama lui Luca. Teo. Super-Gospo. Teo. Wonder-Woman. Teo.
Azi am pentru voi o reteta speciala – Platou cold cuts cu Salinate! “Cold cuts” se refera la carnuri feliate care se servesc reci sau […]
Pain brioche – asa se sarbatoreste cu adevarat Saptamana Franceza la Lidl! Trebuie sa recunosc ca, alaturi de Saptamana Italiana, este una dintre saptamanile tematice […]
Desi calendarul ne spune ca suntem in plin vara, vreme de afara ne duce mai degraba cu gandul la “un octombrie foarte placut”…dar, daca ignoram […]
CUM PREGATIM UN PLATOU DE BRANZETURI? Asta e intrebarea la care vreau sa va ajut sa raspundeti azi 🙂 De ce tocmai azi? Din mai […]
Dragilor, va multumesc mult pentru comentariile lasate la reteta de mozzarella marinata, va multumesc si tuturor celor care ati participat la concurs si felicitari inca […]
Daca tot s-a mai racorit putin afara, cel putin la Cluj e mult mai respirabil aerul, m-am gandit ca e momentul pentru retete culinare si […]
Daca in general apelez la Buni Sia pentru retete de dulceturi, gemuri si conserve, pentru reteta de dulceata de smochine a trebuit sa apelez la […]
Socrii mei sunt din acea parte a tarii in care smochinele cresc in voie. Pentru mine e ceva neobisnuit, pentru ca rar am avut parte […]
Pentru ca imi era dor de reteta de mere umplute la cuptor si gustul acela din copilarie, am decis sa fac aceasta reteta in varianta […]
Acesta reteta culinara, face parte dintr-un set de mai multe retete pe care le-am pregatit special pentru carticica “Savureaza bucuria Craciunului”. Carticica este atasata borcanelor […]