Pana acum, niciodata nu mi-a trecut macar prin minte sa fac ciorba de burta, numai la gandul ca atat trebuie muncit pe ea incat imi […]
Teo. Teo de la Teo's Kitchen. Teo. Mama lui Luca. Teo. Super-Gospo. Teo. Wonder-Woman. Teo.
Pana acum, niciodata nu mi-a trecut macar prin minte sa fac ciorba de burta, numai la gandul ca atat trebuie muncit pe ea incat imi […]
Pt inimioarele cu smantana avem nevoie de: – 210 g unt moale – 60 g zahar brun – coaja rasa de la o lamaie – […]
Am primit de ziua mea una din cartile lui Jamie Oliver si dupa ce am studiat-o vreo 2 zile, era chiar inevitabil sa fac una […]
Am trecut zilele astea prin piata si am vazut in macelarie ca tocmai primisera limba de vita. Nu am mai mancat de cand eram mica, […]
Am gasit reteta in numarul din luna aceasta de Ioana “Secretele bucatariei” si am aplicat-o imediat, pt ca arata intr-un mare fel 😀 Am folosit […]
Reteta am luat-o din “Practic in bucatarie” si mi-a placut pt ca aduce foarte mult a “balmosul” pe care ni-l facea Buni cand eram pitici […]
Pentru o cina extremmmm de satioasa dar paradoxal usoara, nimic n e mai potrivit decat un sufle de paste cu smantana si carne. Ingrediente putine, […]
Cea mai indicata pt pofticiosii care vor ceva pufos, moale, usor de facut, dulceeee si aromat 🙂 Ca sa nu salivati pe pozele mele, aveti […]
Ingrediente pentru aluat: – 250g de faina (o cana) – 125g unt rece – un ou – 2 linguri de apa rece – un praf […]
Ingrediente: – 4-5 pulpe de pui – 4 linguri de smantana – un ou – 3 linguri de fulgi de porumb – 3 linguri de […]