Cartofii noi, cei mici, sunt preferatii mei, genul de cartof “bite-size”, pe care il poti manca intr-o singura imbucatura. Si ce facem de obicei cu […]
Teo. Teo de la Teo's Kitchen. Teo. Mama lui Luca. Teo. Super-Gospo. Teo. Wonder-Woman. Teo.
Cartofii noi, cei mici, sunt preferatii mei, genul de cartof “bite-size”, pe care il poti manca intr-o singura imbucatura. Si ce facem de obicei cu […]
Am avut un ditamai crapul romanesc de la mama soacra si ne-am gandit sa profitam de prima zi cu soare dupa saptamani de ploi si […]
Prepararea acestei retete nu e mare filosofie, dar aromele ei sunt absolut deosebite. Secretul sta in plantele aromatice, care trebuie sa fie proaspete. Si asta […]
Iubesc pizza facuta in casa. Cine nu o iubeste? Pana si Luca al meu, cum vede tava in cuptor incepe sa tipe “pitzaiiiii”. Dar parca […]
E 1 iunie, ziua copilului! La Multi Ani lui Luca, La Multi Ani puiutilor vostri si la multi ani noua, in general, pentru ca in […]
Toad in the hole sau carnaciori in aluat de budinca Yorkshire este o reteta culinara traditionala din bucataria englezeasca. Veti gasi mai multe variante ale […]
Alta reteta pe care am facut-o cu tot sufletul si din care nu am gustat, e salata de ton. Mai multe lucruri nu mi-ar fi […]
A fost vineri, asa ca am gatit ceva usor, o reteta fara carne: paste cu legume. Dar fiti fara griji, este o mancare foarte satioasa, […]
Trebuie sa recunosc: ideea initiala era sa fac un pesto in stil clasic, din busuioc si doar sa inlocuiesc uleiul de masline cu uleiul de […]
Ce ii place romanului cel mai mult pe gratar? Ceafa de porc, mititeii si carnatii, clar! Eu nu sunt fan ceafa de porc (nu prea […]