Inainte de Roblogfestul de anul asta am mancat cel mai bun pui curry, facut de Carmen, mama lu’ Lulu, care a fost cea mai draguta […]
Teo. Teo de la Teo's Kitchen. Teo. Mama lui Luca. Teo. Super-Gospo. Teo. Wonder-Woman. Teo.
Inainte de Roblogfestul de anul asta am mancat cel mai bun pui curry, facut de Carmen, mama lu’ Lulu, care a fost cea mai draguta […]
V-am spus saptamana trecuta ca am descoperit de curand produsele Canah, pe baza de canepa si ca au fost atat de draguti incat sa imi […]
Una dintre cele mai populare retete de paste, nu stiu daca la italieni, dar cu siguranta la americani, care adora spaghetti and meatballs si in […]
Dupa salaul gatit cu ebucataria, ni s-a deschis apetitul pentru peste si noroc cu mama soacra, care, prompta ca intotdeauna, ne-a trimis un ditamai somnul […]
Aripioarele astea trebuie pregatite azi, la marinata ma refer, pentru ca pana maine sa isi extraga toate aromele si sa fie cele mai bune aripioare […]
Pasta bianca sau pasta in bianco este o reteta clasica din bucataria italiana, care are ca si ingrediente de baza parmesanul si untul sau uleiul […]
Of Doamne, ce nu fac eu pentru Lulu? Cu Lulu am mancat pe vremuri, mai in vara asa, un super tort cu multa ciocolata, Gladiatorul […]
Imi plac pastele la nebunie. Imi place parmigiano reggiano, pesto, lasagna, tiramisu, ragu. Iubesc Italia, atat de mult incat am facut liceul de italiana. Am […]
In sfarsit nu mai trebuie sa vanez tortillas la Plus, unde aduc din an in Pasti, de acum le gasesc la discretie in Auchan, asa […]
Daca nu sunteti fani ai combinatiei dulce-sarat, asta nu inseamna ca trebuie sa evitati reteta asta, pentru ca dulceata de merisoare nu este din cele […]