De ce waffes sarate? Pentru ca am ramas datoare cu reteta scurta de vineri! Scuze, mii de scuze, dar am avut o avarie la internet, […]
Teo. Teo de la Teo's Kitchen. Teo. Mama lui Luca. Teo. Super-Gospo. Teo. Wonder-Woman. Teo.
De ce waffes sarate? Pentru ca am ramas datoare cu reteta scurta de vineri! Scuze, mii de scuze, dar am avut o avarie la internet, […]
“Vinetele umplute”, ca titlu generic si indiferent cu ce sunt umplute, sunt unul din prepararele cele mai dragi mie. Mama a notat reteta in timpul […]
Reteta de cupcakes cu Oreo s-a nascut din dragostea mea profunda pentru Oreo si ura mea(nu la fel de profunda, dar pe aproape) pentru reclama […]
De ce veti gasi pe blog diferite retete de quiche? Pentru ca este unul dintre produsele mele de patiserie preferate! O data ce stapaniti aluatul […]
Chiar daca am descoperit soia in timpul postului, dupa ce ne-am indragostit de produsele pe baza de soia Inedit, ele sunt constante in meniul nostru. […]
“Ohhh-la-la” sau “mais oui, mais oui” sau “Vive la France!”…nu stiu cum sa imi exprim altfel bucuria ca Saptamana Frantuzeasca- – Rafinament Frantuzesc a revenit […]
Daca vara aceasta nu ati reusit sa ajungeti in Grecia, daca ploaia de afara va face sa va doriti sa fiti in concediu, daca va […]
Ce inseamna inceputul anului scolar? Pentru cei mici, inseamna penarul cel nou plin de carioci colorate, cea mai draguta rochita pentru prima zi de scoala, […]
Obiceiurile vechi…mor greu 🙂 Foarte adevarata vorba si am simtit asta pe pielea mea, chiar zilele trecute. Langa blocul unde am crescut eu, este o […]
De ce briose cu dovleac copt si branza? Cred ca nu mai este un secret pentru nimeni ca iubesc dovleacul copt, placinta cu dovleac, tot […]