Pogacele cu telemea

pogacele-cu-telemea

Obiceiurile vechi…mor greu 🙂 Foarte adevarata vorba si am simtit asta pe pielea mea, chiar zilele trecute. Langa blocul unde am crescut eu, este o mica brutarie, o afacere de familie, de unde, in copilarie, ne luam aproape in fiecare zi pogacele, cu branza, cu jumari, simple 🙂 Nu stiu exact daca era gustul lor sau faptul ca mergeam la brutarie toti vecinii de la bloc, dar pogacelele copilariei mele au fost cu adevarat deosebite. Zilele trecute, cand l-am dus pe Luca la scoala, am trecut pe langa brutaria “mea” si instinctiv l-am intrebat “vrei pogacele?” Dar nu mai erau la brutarie, se pare ca…au trecut anii si pentru brutaria mea 🙂

pogacele cu telemea

Asa ca, m-am gangit sa fac eu pogacele acasa, cu ingrediente simple, accesibile oricui – ingredientele de la Lidl care nu imi lipsesc niciodata din casa si sunt sigura ca niciunei gospodine: faina, unt, oua si, pentru un plus de gust, branza telemea data pe razatoare. Apropo, http://www.lidl.ro/ro/reduceri-550.htm?id=9 si o gasiti la un pret foarte ok – 5.49 lei/400g 🙂

Ingrediente pentru 12 bucati:
Timp de preparare 1 ora, dificultate medie

– 500g faina Castello
– un pliculet praf de copt
– o lingurita sare Castello
– 130g unt Milbona (82% grasime)
– 150g telemea Pilos
– 100ml lapte Pilos
– 2 oua
– 3 linguri telemea Pilos + 1 ou pentru garnisit

pogacele cu telemea

Intr-un bol mare, cernem faina, sarea si praful de copt, apoi punem untul si amestecam cu degetele, pana compozitia arata ca un pesmet. Facem o gaura in mijloc, punem telemeaua data pe razatoarea mica, ouale si laptele si amestecam pana aluatul este bine legat. Facem o bila din aluat, pe care o intindem pe suprafata de lucru tapetata cu putina faina. Intindem o foaie de cca 2.5 cm grosime si taiem cerculete, folosind o forma rotunda. Asezam pogacelele in tava, pe hartie de copt, le ungem cu ou batut, folosind o pensula de patiserie, apoi presaram peste fiecare telemea data pe razatoare. Coacem pogacelele 15 minute, in cuptorul incins la 200°C, pana sunt frumos rumenite.

preparare-pogacele-cu-telemea-1

preparare-pogacele-cu-telemea-2

Pe langa faptul ca au fost absolut delicioase, pregatirea lor a fost o activitate draguta de facut cu Luca dupa-amiaza, cand vine de la scoala 🙂

pogacele-cu-telemea-3

pogacele-cu-telemea-4

Si pentru voi, mamicile care iubesc sa pregateasca deserturi delicioase pentru familie, va anunt ca de joi, 24 septembrie, incepe la Lidl – Cofetaria de acasa – oferta in care gasiti o sumedenie de accesorii pentru pregatirea, ornarea, prezentarea deserturilor voastre! Eu una abia astept sa vina joi 😀

pogacele cu telemea

CONCURS! Am pentru voi un voucher de cumparaturi in valoare de 50 lei, valabil in oricare magazin Lidl! Tot ce trebuie sa faceti este sa lasati un comentariu aici in care sa imi spuneti “Care 2 accesorii din oferta Cofetaria de acasa vi se par cele mai utile si de ce?” 🙂 Alegem castigatorul luni, 28 septembrie, prin tragere la sorti 🙂 SUCCES!

voucher-pogaacele

Later update: avem o castigatoare! Felicitari, Chilu Cristina! 🙂 Astept un mail pe teodora@teoskitchen.ro cu datele tale de contact! 🙂 va multumesc tuturor pentru participare!

concurs2

concurs3

concurs1

188 Comments

  1. Munteanu Carmen-Mihaela

    Suportul de briose pentru ca mi se pare dragut si plin cu dulciuri impresionez invitatii :D.

  2. Dinu Florina Madalina

    Cele mai utile mi se par aparatul de facut briose si suportul de prajituri pentru ca imi plac foarte mult briosele si trebuie neaparat sa imi cumpar un astfel de aparat, iar suportul pentru prajituri este foarte dragut si briosele ar arata foarte bine pe el.

  3. roxana ungureanu

    Toate accesoriile sunt foarte utile unei gospodine,dar prefer aparatul de facut briose (sotul si copilul le adora)si masina de facut paine (pentru o paine adevarata,ca la “mama acasa” 🙂

  4. Cardel Alexandra-Anamaria

    Aparatul pentru briose si formele colorate pentru copt imi sunt absolut necesare ! Ar scurta timpul necesar punerii cap la cap a prajiturelelor si m`ar indemna sa incerc retete noi !

  5. Bobosila Cristina

    Buna Teo multumim pentru retetele minunate pe care le impartasesti cu noi. Din oferta de accesorii de la Lidl eu as avea nevoie de sita pentru faina pentru ca pare usor de manevrat si de linguritele gradate pentru ca imi este destul de greu uneori sa aproximez cantitatile. Sunt la inceput in arta gatitului :))

  6. 1. Sabloane pentru decorat, deoarece poti decora atat prajiturile cat si cafeaua
    2. set de modelare pentru torturi…pentru a face modele pe torturile aniversare

  7. Sirba Andreea

    Eu imi doresc foarte mult o tava pentru briose si un platou frumos pentru a le aseza cand sunt gata. Sotul meu e fan briose si cupcakes, asa ca-mi doresc sa-l surprind mereu cu retete noi!

  8. Lupu Oana Maria

    Buna,
    Din revista Lidl, mi-as dori tare mult “forma de copr din silicon pentru cake pops” si “platoul pentru transport 2 in 1” deoarece am o pitica de aproape 6 luni si abia astept sa o pot rasfata cu cake pops, si de ce nu, sa mai ducem si altora!

  9. pascalau carmen lavinia

    forma de copt din silicon si platou pentru transport ajuta gospodinele istete

  10. Lingura cu cantar digital, pentru cantitatile greu masurabile cu cana de masurat
    Caserolele cu vacuum, pentru bunatatile care nu se mananca pe lor, dar pe care ni le forim la fel de proaspete ca atunci cand le-am facut.

  11. Gabriela Neculau

    Foarte utile mi se par:masina de facut paine pentru ca vreau sa fac paine de casa proaspata familiei mele dar nu-mi prea place sa framant, si platoul pentru servit 4 in 1… pentru ca e intr-adevar 4 in 1.

  12. Mirela Marcu

    Manusile pentru cuptor imi par cele mai utile , desi mereu reusesc sa ma mai parlesc .Poate voi allege variant mai mare http://www.lidl.ro/ro/Oferte-513.htm?action=showDetail&id=43351
    Formele acestea mi se pare genial, mereu m-am intrebat cum se fac bradutii aceia perfecti
    http://www.lidl.ro/ro/Oferte-513.htm?action=showDetail&id=43365
    Eu iubesc Lidl si un pic mai mult Teo’s Kitchen

  13. Adina Enciu

    Cele mai utile mi se pare următoarele doua:
    -lingurița cu cântar, poți știi cantitatea exacta fără prea mult chin și timp pierdut
    – formele pentru decorat, pentru cei cu puțin talent ca mine:) orice ajutor e binevoit
    Trebuie sa ajung neapărat la Lidl sa le achizitionez:)

  14. Lore Dobos

    Eu astept manusile duble cu mare entuziasm, mai ales dupa ce-am scos tava din cuptor direct in palma. A, si sabloanele pentru decorat – au modele faine si merg atat pe tort, muffins cat si pe cafea.
    Oau, si platoul ala ce se transforma in bol de punch…cuz
    who wouldn’t want that?!
    🙂

  15. Anca Budurache

    Printre cele mai utile accesorii din oferta Cofetaria imi pare setul de modelare pentru torturi deoarece ofera o gama variata de accesorii pentru modelarea si decorarea deserturilor. De asemenea sabloanele decorative sunt de mare utilitate in obtinerea unor deserturi cu aspect apetisant.

  16. Alexandra M.

    Suport pt prajituri-urmeaza ziua fetitei mele si ne-ar prinde bine un mod elegant de a-i servi pe micutii nostri invitati si formele pentru facut prajitri-sa avem unealta potrivita pentru a umplea suportul cu bunatati:)

  17. Bianca

    Eu abia aștept să merg să-mi cumpăr șabloanele pentru decorat și platoul pentru transport. Mi se par cele mai utile pentru a crea delicii demne de a fi împărțite cu cei dragi! De ce am mai pregăti bunătăți, dacă nu am avea cu cine să le împărțim? ☺️

  18. Cristina

    Cele mai folositoare accesorii mi se par aparatul de facut paine si formele de briose.Se stie ca mirosul si gustul painii de casa nu poate fi comparat cu cel din comert,asa ca mi-as dori sa fac muulta paine de casa rapid,fara sa pierd toata ziua in bucatarie.Formele de briose sunt excelente pentru ca poti face briose dulci(rapid,pentru musafiri neanuntati sau pentru pachetul celui mic),dar si sarate.
    Multumim pentru toate retetele
    minunate ,Teo!

  19. Cele mai utile accesorii sunt
    1) Masina de facut pâine: deoarece pâinea de casa nu se compara cu cea de la magazin niciodata
    2)Lingura cu ecran digital:deoarece totul iese mai bun atunci cand pui cantitățile exacte

  20. Formele colorate pt copt 😉 sunt foarte utile pt o casa in ele poti face diferite forme de torturi delicioase 🙂
    Iar masina de facut paine este un vis 🙂 cu ea vom putea avea painea dorita ,calda si proaspata zilnic …<3

  21. Platoul pentru servit e super util,mai ales atunci cand ii fac tort fetitei mele…dupa retetele tale :)…precum si hartia decorativa pentru prajituri …Ilinca mea e innebunita dupa briose,pe care le preparam impreuna ,desi are doar 3 ani si jumatate.pupici

  22. Simona

    Mi se par foarte utile paharele gradate si separatorul de oua. Poate pentru ca-mi lipsesc 😉 🙂 In plus, gasesc tot felul de retete in care ingredientele sunt masurate dupa sistemul american (cups, etc.) si m-am cam saturat de conversii:))

  23. Marius Sorin Orbai

    Aparatul pentru briose pentru ca imi plac briosele si lingura cu cantar digital pentru ca ma ajuta sa stiu cate grame are continutul ei.

  24. Lucia Clepce

    Mie masina de paine si platoul pentru servit imi fac cu ochiul, ambele sunt de nelipsit din bucataria mea, masina e excelenta cand te grabesti si nu ai timp de facut aluat sau chiar paine iar platoul e foarte practic

  25. Adriana Gabriela Oltean

    Masina de copt painea deoarece consumam paine zilnic si e mult mai buna cea de casa decat cea din comer. Al doielea acesoriu sunt caserolele cu vaccum pe care le folosim zilnic pt depozitarea alimentelor.

  26. Luciana

    Lingura cu cantar digital – foarte util cantitati mici
    cutii pentru prajituri – mereu de ajutor si nu doar pentru depozitarea prajiturilor 🙂

  27. Balae Florenta- Carmen

    toate sunt utile, dar ca sa fiu strict la subiect…imi doresc foarte tare platoul pentru servit pentru ca e foarte versatil si paharele gradate ca sa nu mai incurc masurile la prajituri 😀

  28. Dan Baicusi

    Set forme din silicon pentru ca sunt super pt briiose
    Set caserole ptc sunt practice

  29. Casilda

    Platoul pentru servit 4 in 1 pentru ca poate fi folosit cu diverse ocazii si pentru mai multe categorii de alimente.
    Formele din silicon pentru preparat prajituri pentru ca siliconul este usor de folosit, igienic, nu necesita ungere

  30. Angela

    – Lingura cu cântar digital – pentru ca am 3 tipuri de linguri acasa si parca niciodata nu nimeresc lingura potrivita cand fac prajituri si in plus e comod si de cantarit ingredientele, decat cu inca un vas si cantar. Asa e totul intr-una.
    – Sabloane pentru decorat, 3 modele – pentru ca si tortul si cafeaua vor arata perfect si le ai tot timpul, nu te chinui sa iti faci de fiecare data din hartie.

  31. Offf!Greu de ales!masina de facut paine mi se pare foarte utila pentru a personaliza fiecara masa in familie si de asemenea si platoul pentru servit ,sa fiu sigura ca toate dulciurile sunt pastrate in siguranta pana la momentul devorarii!!

  32. Lucian Ioan Clepce

    Articolele mele preferate sunt setul de manusi pentru cuptor formele colorate pt copt perfecte pentru o gospodina care coace mult

  33. Suport de prajituri – e deliciul oricarui candybar, si Lingura cu cantar digital – retetele de dulciuri trebuie respectate strict.

  34. Mirela Serban

    Buna, iti urmaresc blogul de ceva timp si prepar retete postate de tine.
    Platoul pentru servit- poti aseza prajiturile si preparate pentru a fi servite intr-un mod elegant si deosebit iar invitatii vor fi incantati sa vada cum le sunt servite dulciurile sau aperitivele. Masina de copt paine- m-as “juca” cu diverse combinatii de faina si seminte pentru a face painea facuta de bunica mea, pe care o voi servi prietenilor si parintilor.

  35. Adriana Donea

    Din noua oferta Lidl imi voi cumpara:
    1. Suportul pt prajituri
    2. Platoul pt transport
    Optional: o forma pt guguluf (pt ca nu am) 🙂
    Suportul pt prajituri imi place foarte mult si fac des briose impreuna cu fetita mea, iar platoul pt transport mi-ar folosi ca sa le duc si colegilor niste briose

  36. Domniteanu Paula

    Aparatul pentru briose deoarece atat mie, cat si sotului ne plac foarte mult la micul dejun alaturi de cafea si Platoul pentru transport pt ca de multe ori fac prajituri pt bunica si cu acest platou le.as putea transporta mult mai usor. Reteta este minunata, am sa o pregatesc cu drag.

  37. Hello,
    Mie cele mai utile pentru a pregati dulciuri mi se par a fi blenderul si tavita cu pereti detasabili pentru tort. Eu acestea le folosesc cel mai des. 🙂

  38. Ocrainschi Lola

    Buna Teo,

    Toate accesoriile mi se par utile, dar in special aparatul pt briose si cutiile pt prajituri. Nu cred ca exista cineva care sa nu iubeasca briosele, sunt simplu de facut si retetele pot fi atat de diverse (p.s. cele cu afine sunt preferatele mele). Cutiile pentru prajituri sunt colorate si sunt perfecte pentru pastrarea fursecurilor sau de ce nu…pentru a le face cadouri celor dragi.
    Mult succes tuturor!

  39. Carmen

    buna, Teo. Si eu de-abia astept oferta Cofetăria de acasa de la Lidl. Printre multe alte lucruri atragatoare din oferta lor, mi se par super interesante Lingura cu cantar electronic, pentru ca e o metoda foarte la indemana de a cantari ingredientele si nu ocupa asa mult spatiu precum un cântar clasic si Suportul de prajituri, pentru ca ne ajuta sa ne etalam cu mandrie capodoperele culinare, de care suntem atat de mandre 🙂 multa bafta tuturor, iar pe tine te pup

  40. Lingura cu cantar digital mi se pare un accesoriu foarte util si practic atunci cand vrei sa faci o prajitura si grabindu-te nu mai vrei sa cantaresti toate ingredientele inainte.
    Aparatul pentru facut briose este al doilea accesoriu pe care il consider util mai ales atunci cand in familie ai un copil. Cu ajutorul lui poti face mancarea mai atractiva 🙂
    Cam astea ar fi alegerile mele. Desi cam greu am ales doar doua dintre accesoriile propuse de cei de la LIDL. Toate sunt utile intr-o masura mai mica sau mai mare. 🙂

  41. Popa Elena

    Forme,accesorii pentru preparat prajituri si hartia decorativa.

  42. Pentru mine cele mai importante doua obiecte sunt mai multe, dar le spun pe primele doua din lista mea de joi: Vas pentru topit de inox, pentru ca niciodata nu gasesc doua cratite pentru bain marie si covorasul de copt ROZ pentru macarons pentru ca sunt sigura ca doar asa o sa imi iasa reteta 🙂

  43. Obreja anca

    Suport pentru prajituri. Conteaza prezentarea deserturilor.
    Cana gradata din silicon. Precizia este cheia succesului in prepararea dulciurilor.

  44. Dana Talpos

    Cele doua accseorii care mi se par foarte utile sunt:

    1. vasul pentru topit, pentru ca nu mai trebuie sa iti potriveste oalele si alte vase pentru a putea topi ciocolata, gelatina, etc.
    2. platoul 4 in 1, pentru ca pur si simplu ai 4 platouri minunate pe care poti servi prajiturele si alte bunatati.

  45. Set manusi de bucatarie sunt foarte utile. Imi amintesc ca mama scotea tava de copt cu un prosop de bucatarie, care cateodata se incalzea. De cand i-am cumparat manusi nu m-ai are probleme de genul acesta. Sunt foarte practice 🙂
    Set castroane 🙂 imi place foarte mult sa gatesc, atat mancare cat si prajituri, iar catroanele imi sunt de mare ajutor 🙂

  46. Dumitru Alexandra

    Lingura cu cantar digital si platoul pentru transport 2 in 1.

  47. Dumitru Robert

    Platou pentru servit 4in1 si set forme silicon.

  48. Suportul de tort din sticla si suportul pentru briose imi plac cel nai mult si mi se par cele mai utile pentru mine.

  49. Loredana Stefan

    Consider ca accesoriile cele mai utile din oferta Lidl- cofetaria de acasa sunt lingura cu cantar digital (cum sa ne iasa prajiturile daca nu respectam gramajele?) si formele colorate pentru copt, ce sunt neaderente, vesele si aspectuoase

  50. Roxana

    Wow cat de bine arata! Trebuie sa le incerc si eu 🙂
    Din colectia “Cofetaria de acasa” de la Lidl mi se pare foarte utila tava rotunda cu fund detasabil. O am si o folosesc cu drag si spor la fiecare tort sau prajitura rotunda si imi place pentru ca e foarte practica. Este un alt “obiect” in oferta pe care mi-l doresc de mult dar despre care nu credeam ca e asa de practic pana nu l-am vazut in oferta Lidl in toate posturile in care poate fi folosit, si anume Platoul din sticla pentru servit, care poate fi folosit pentru tort, pentru punch dar si pentru aperitive. Daca ar fi sa castig voucherul, cu siguranta as achizitiona unul 🙂
    Spor la gatit si asteptam cat mai multe retete!

    P.S. De cate ori vreau sa gatesc ceva ce nu am mai gatit niciodata, caut intotdeauna pe pagina ta 🙂

  51. Cazacu Malina

    Cele 2 accesorii care mi se par utile sunt masina de facut paine pentru ca nu mai trebuie sa depun efort si aparatul pentru briose deoarece imi plac briosele la nebunie.

  52. Alexandra Oancea

    Cu siguranta Lingura cu cantar digital pentru ca stau foarte prost la aproximat cantitati mici siii Aparatul pentru pregatit briose deoarece toata familia mea le adora!

  53. Olaru Georgiana

    Din punctul meu de vedere cele mai importante accesorii din oferta sunt : telul automat pentru ca ne usureaza munca si cel de al doilea este vasul de topit mi se pare ca forma lui ne ajuta foarte mult,eu inainte folosean castronele de sticla dar de acum voi folosi acest vas pe care mi-l voi cumpara joi!! Te pup!

  54. mihaela

    Ciao am vazut pogacelele Arata ft bine.am o intrebare punem si in aluat telemea? Multumesc

  55. Ramona

    Aparatul de făcut pâine, pentru ca putem avea zilnic pâine proaspătă, și lingura cu cantar, pentru o măsurare precisă a ingredientelor

  56. Reteta arata foarte bine, o sa o incerc si eu in weekend!

    Cele mai utile accesorii mi se par vasul pentru topit, pentru ca imi plac foarte mult prajiturile glazurate, dar nu reusesc intotdeauna sa topesc frumos ciocolata in vasele obisnuite si formele din silicon pentru copt prajituri, pentru ca as scapa de grija aluatului lipit si pe deasupra sunt si foarte dragalase!

  57. Maria Catalina

    Ce reteta delicioasa! Abia astept sa vina weekendul sa o pot incerca,
    Cat despre cele mai utile lucruri din Cofetaria de acasa de la Lidl hmm.. toate mi se pare utile (hehe).
    Daca ar fi sa aleg doua as alege sita de faina, care este atat de faina (de cand vreau sa ii iau mamei asa ceva) si lingura cu cantar digital, o inventie de care nu am mai auzit dar care pare a fi intr-adevar foarte utila!

  58. Georgian

    Aparat pt briose..foarte util daca vrei ceva pe fuga si lingurita cu acel cantar.utila mai tot timpul mai ales daca incerci retete noi mai des.

  59. Iancu Andreea

    Ce reteta delicioasa! Abia astept sa vina weekendul sa o pot incerca,
    Cat despre cele mai utile lucruri din Cofetaria de acasa de la Lidl hmm.. toate mi se pare utile (hehe).
    Daca ar fi sa aleg doua as alege sita de faina (de cand vreau sa ii iau mamei asa ceva) si lingura cu cantar digital, o inventie de care nu am mai auzit dar care pare a fi intr-adevar foarte utila!

  60. negru gabriela

    Buna! alegerea mea : lingura cu cantar digital -pentru o mai mare precizie a cantitatii fiecarui ingredient care se poate cantari cu un asa instrument si accesoriile ptr pregatit prajituri- deoarece reprezinte unele din instrumentele de baza in pregatirea majoritatii preparatelor culinare.

  61. Denisa Boar

    Inca de cand am vazut revista online imi doresc cateva “jucarii” de la sectiunea asta. Cel mai util mi se pare suportul etajat pe care se pot pune o sumedenie de bunatati, de la one bite cakes la briose dulci sau sarate, la aperitive, fructe sau alte rontzanele, cum imi place mie sa le numesc. Ma gandesc cat de fain poate fi de sarbatori cand e masa incarcata si salvezi un sfert din ea prin supraetajarea platourilor. Ce am mai vazut super ingenios in revista e platoul 4 in 1, care la fel salveaza spatiu cand vorbim de depozitare si care se preteaza la petreceri sau la masa de duminica. Felicitari Teo pentru asocierea cu Lidl, e probabil unul din cele mai bune parteneriate pe care le puteai face vreodata!

  62. Setul de 10 caserole: este practic si poate fi folosit la orice. Mancare gatita, fructe, legume chiar prajitura.
    Masina de facut paine: eu cred ca painea de casa este cea mai delicioasa si poate fi in numeroase combinatii si gusturi pe placul oricui. In casa mea acestea ar fi utile:)

  63. Smochina Marinela

    Cele mai utile 2 accesorii pentru mine sunt suportul de prajituri si platoul de servit. Asta pentru ca am descoperit pasiunea pentru candy bar pe care o practic de putin timp. Abia astept ziua de joi!!!!

  64. Brenda

    Hmmm, eu joi o sa cumpar cu siguranta suportul metalic alb pentru briose! Mi se pare superb si foarte util!!
    De asemea formele pentru cakepops din silicon ma tenteaza tare.mi se pare foarte utile ca sa iti iasa toate cakepopsurile la fel, aceeasi dimensiune.

  65. Agape Olga

    cupe pt cupcakes si suport pt prajituri

  66. Cristina Ignat

    E foarte greu de ales doar 2 obiecte.cred ca as avea nevoie de toate:) mi se pare foarte util platoul pentru servit,4 in 1,pentru ca este multifunctional si masina de facut paine,pentru a le putea face paine sanatoasa si proaspata celor 3 copilasi ai mei.

  67. Roxana Cristina Pascu

    Foarte utila mi se pare lingura cu cantar digital pentru ca desi, in general, stiu cat cantareste o lingura de faina, sau de zahar, ar fi mult mai sigur si simplu sa folosesc acest accesoriu de bucatarie. Utile sunt si cutiile cu vacuum, pentru ca pastreaza foarte bine alimentele in frigider, am oc astfel de cutie si pastrez in ea fructe sau legume si de multe ori chiar branza telemea si se pastreaza grozav de bine.

  68. Andreea Manoli

    1. Lingura cu cantar digital
    2. Accesorii de bucatarie – lingura pentru despartit galbenusul de albus (intotdeauna mi-e frica sa nu scap un galbenus in albusuri chiar la ultimul ou, sunt patita 🙂 )

  69. Cristina c

    Masina de facut paine pentru ca pot face painea asa cum imi doresc si cu ingredientele dorite. Masina de facut briose 🙂 mai simplu si rapid.

  70. mirela paduraru

    accesorii de bucatarie. chiar daca sunt mici le folosim tot timpil fara sa ne dam seama; platou de servit 4 in 1, oricat de apetisante sunt dulciurile, conteaza si aspectul servirii!

  71. dumitrescu raluca

    pentru mine un accesoriu important este lingura cu cantar digital pentru ca nu prea ma pricep la apreciat cantitativ ,iar la prajituri este important gramajul,si formele de copt sa fie calitative si sub mai multe forme sa iasa aspectuasa prajitura

  72. CONSTANTIN ERNESTINA

    FORME/ACCESORII PENTRU PREPARAT PRAJITURI
    SI FORMELE COLORATE PENTRU COPT

  73. Dorina Muresanu

    Din oferta Lidl imi voi lua sabloanele pentru decorat si vasul pentru topit ciocolata. Sper sa le mai gasesc la ora 15 cand ies de la serviciu 🙂

    In alta ordine de idei, felicitari pentru blog-ul tau, sunt muuulte retete care ma inspira, chiar daca pana acum nu am postat nimic. Cand sunt in pauza de idei de gatit fug aici pentru inspiratie. Multumesc ca iti faci timp pentru noi.

  74. Vicky Pasca

    Salut.

    Cele mai interesante accesorii mi se par:
    1. Suportul de prajituri – scoate in evidenta preparatul. Daca nu ai prajituri il poti folosi si pentru fructe.
    2. Forme / accesorii pentru preparat prajituri – mereu m-au fascinat formele de prajituri. mi se par extraordinare 🙂

  75. cursaru adelina

    toate accesoriile sunt utile pt o gospodina….platoul pt servit si suportul de prajituri imi plac f mult.

  76. Valentina Alexandrescu

    Mi se par utile toate accesoriile din oferta Cofetaria, dar cel mai mult imi doresc sita pentru faina si lingura pentru despartit galbenusul de albus.

  77. Lupuleasa Luminita

    Cele 2 accesorii din oferta Cofetaria de acasa care mi se par mie cele mai utile sunt :sita de faina si lingura cu cantar digital. Si acuma sa spun si de cear fi utile….
    Cred ca sita este foarte usor de manevrat si de depozitat si este super ca este din inox iar lingura cu cantar digital, sincer nu am mai intalnit pana acum ar fi utila deoarece pt cantitati mici e mai indemanoasa si nu mai trebuie sa manevrez cantarul de bucatarie
    P.S. As fi bucuroasa sa castig pt ca mi-am propus ca pe langa aceste produse enumerate mai sus sa-mi achizitinez si masina de paine.
    Multe salutari!!!!

  78. Raluca

    1. Suportul pentru prajituri – pentru a le prezenta intr-un mod elegant.
    2. Set cutii pentru prajituri – pentru a darui si altora prajituri pregatite de tine.

  79. MIHAELA

    Mi-ar fi extrem de folositoare LINGURA CU ECRAN DIGITAL-pentru masurarea precisa a ingredientelor la diferite retete si APARATUL PENTRU BRIOSE-scurtarea timpului de pregatire al acestor prajituri

  80. Sorina Keszeg

    1.ŽSabloane pentru decorat – pt ca poti decora rapid prajiturile.
    2.Forme colorate pentru copt (cele rotunde) – coci blatul, indepartezi partea superioara si forma devine tava, pe care poti pastra prajitura, tortul 🙂

  81. Rus Adina

    Mie mi se pare foarte util aparatul pt briose deoarece familia mea adora briosele si pentru ca mi-ar usura munca si suportul pentru briose deoarece este foarte aspectos, iar pentru a servi invitatii este ideal.

  82. Daniela Jerghiuta

    Imi plac foarte mult seturile de cutii pentru prajituri si setul de castroane din inox. Multumim pentru concurs ! Iar cu pogacelele … mi-ai dat de lucru. 🙂

  83. Set caserole 10buc pt ca sunt necesare la grădiniță sau la picnic.

  84. Suzana totora

    Aparatul pt copt brioșe si mașina de făcut pâine sunt printre cele mai importante,pt a ne bucura de paine proaspăta si brioșe simpatice

  85. Laura Ene

    Accesorille de bucatarie cele mai utile pentru mine din oferta Lidl sunt sita de faina si vasul pentru topit.

  86. Emilia Mandalac

    Lingura cu cantar digital si formele de preparat prajituri.

  87. Andreea Pusculita

    Forma rotunda pentru copt cu pereti detasabili e cea mai buna prietena a mea cand vine vorba de prajituri. Iar cutiile de metal pentru prajituri sunt perfecte pentru a pastra fragede fursecurile si turta dulce (ca tot se apropie vremea ei).

  88. Vanilica

    Hmm.. greu de ales. Dar m-am hotarat : suportul de prajituri si lingura cantar 😀
    La noi in oras nu am vazut campania 🙁 si abia am venit de la lidl. Maj trec zilele astea sa imi fac niste cadouri 😀

  89. Liliana

    1. Formele colorate pt. copt
    2. Accesoriile pt. preparat prajituri

  90. Fanaru Maria

    Cutiile pentru prajituri/biscuiti/fursecuri sunt dragute şi practice.
    Platoul pentru servit e numai bun de “etalat” torturile, iar capacul e util pentru protectia prajiturilor.

  91. oana alexe

    sita pentru faina si sabloanele de ornat

  92. schuster gabriela

    Imi plac cel mai mult: masina de facut paine (pentru o paine sanatoasa fara aditivi si agenti de afanare) si formele colorate pentru copt(in special forma de tort)deoarece as scoate usor blatul din forma.

  93. daniela clepce

    masina de facut paine si lingura cu cantar digital mi se par tare interesante, le-as folosi cu placere in bucataria mea!

  94. Mihaela

    Pentru ca am masa rotunda în bucatarie si pentru ca nu găsesc niunde fata de masa rotunda asta îmi doresc si mi-ar mai fi de ajutor suportul 4 în 1.

  95. Roxana C.

    Cele mai utile sunt platoul pentru transport deoarece ma ajuta sa duc la serviciu prajituri pe care le gatesc iar al doilea ar fi vasul pentru topit pentru ca intotdeauna ma chinui cu baie-marie-ul

  96. Andreescu Nina-Andreea

    Lingura cu cantar digital si paharul de masurat – pentru ca este foarte important sa masuram corect ingredientele, mai ales in produsele de patiserie si cofetarie, pe care eu ador sa le pregatesc! 😀

  97. Gabriela92

    O sa-mi cumpar formele colorate pentru copt (in special inelul detasabil, pentru a face toate retetele de cheescake fara nicio problema) si sabloanele de decorat. Si lingura cu cantar este interesanta, dar deocamdata voi folosi cantarul electronic, cumparat tot de la lidl in primavara 😀

  98. Din oferta Lidl “Cofetaria de acasa” cel mai mult mi-au placut suportul de prajituri pentru ca e un mod atractiv de a prezenta copiilor briosele facute de mine si vasul de topit, un accesoriu util cand topesc ciocolata pentru briose.

  99. Dana Pastrama

    Buna Teo.
    In primul rand cele mai utile sunt un castron , preferabil de inox ( mai ales pentru baterea albusului pentru bezele ) si un cantar pentru masurarea ingredientelor. Restul vine de la sine.
    Multumesc pentru retetele foarte gustoase.
    O zi buna si mult succes in viitor !

  100. Andreea

    Teo, multumesc pentru retetele care imi ofera inspiratie zi de zi cand gatesc pentru sotul si fetita mea de 1 an. De la Lidl am achizitionat masina de facut paine, pe care am si testat-o, si sita pentru faina. De fiecare data cand sunt la oferta produse pentru bucatarie mi-e greu sa decid, toate sunt utile si ne ajuta sa ne usuram viata de gospodine.

  101. tatiana

    Platoul pentru servit si vasul pentru topit sunt cele mai utile pentru bucataria mea.

  102. Cred ca masina de facut paine si cea pentru briose, nu ar trebui sa lipseasca din nici o casa…eu le am pe amandoua si vreau sa va asigur ca sunt foarte practice si sunt foarte multumita de ele.Sa aveti o zi minunata!

  103. Eu mi-am cumpărat suportul pentru brioșe pt ca e dragut si hârtiile colorate pentru briose pt pachetul complet 🙂

  104. ALINA CIORCAN

    Aparatul pentru btiose pentra ca baiatelului meu de 1 an jum ii plac f mult briosele si aparatul de facut paine sa facem o paine sanatoasa fara E-uri

  105. ALINA CIORCAN

    Aparatul pentru briose pentra ca baiatelului meu de 1 an jumatate ii plac f mult briosele si aparatul de facut paine sa facem o paine sanatoasa fara E-uri

  106. Adriana

    Buna Teo,
    stii la anii mei, cam multi cei drept, sunt ca un copil si mi-as dori de toate..insa gandindu-ma ca sunt bunica ,mi-as dori tare mult lingura cu cantar digital si accesorii pentru prajituri…
    P.S. si am sa fac si eu pogacele…mi-au adus aminte de bunica….
    Felicitari si sanatate!!

  107. sofilca

    Lingura cu cântar și mașina de briose.
    Mulțumim ptr.retete!

  108. Mirela

    Toate sunt ultile in bucatarie, dar cele mai folositoare ar fi masina de facut paine si platoul pentru servit.

  109. Lingura cu cântar
    Mașină de briose

  110. Mihaela Negară

    Forma rotunda de copt e foarte interesantă si utilă pentru torturi și aparatul de făcut brioșe, e util pentru că nu mai folosesc nici cuptor, nici forme, iar soțul meu le adoră. De fapt, cine nu? 🙂

  111. BALAN ANA-MARIA

    Cele mai utile mi se par: aparatul de facut briose si suportul de prajituri pentru ca imi plac foarte mult briosele. Aparatul usureaza munca si suportul depozitarea 🙂

  112. Mironescu Oana Irina

    Mi as dori o mașină de pâine pentru ca cea veche s a stricat și un platou de servit 4 în 1 pentru a impresiona musafirii și forme de ornat ca nu am câteodată inspirație pentru modele!Mulțumesc

  113. Moraru Mihaela

    Lingura cu cantar si formitele de silicon!

    Pentru prajiturele bine pregatite si super aspectoase 😀

  114. Mirela Nineaca

    Buna ,
    Din pct .meu de vedere toate ustensilele din ,,Cofetăria de acasa ” sunt de mare valoare dar daca trebuie sa aleg voi alege suporturile colorate pt.copt atat de necesare sa dam forma dorita dulciurilor inainte de ,,cosmetizare “si apoi este foarte importantă expunerea ,pt .ca mai întâi mâncam cu ochii,apoi cu nasul si abia la sfârșit cu gura ,deci suportul pt prăjituri unde voi aranja delicioasele mele miniprajituri pe care le prepar cu mare interes ,cu Rețete păstrate cu sfințenie dar si cu Rețete noi si sănătoase preparate cu produsele marca ,,Pilos ” .
    Multumesc pt.retetele minunate !

  115. molnar ioana maria

    Buna,eu as dori formele colorate pt copt si masina de pâine.

  116. Zaharia Ioana

    Off…daca as putea, de fapt daca as avea loc le-as cumpara pe toate..In topul preferintelor se numara insa suportul pentru briose si platoul 4 in 1.Tot timpul am fost o fire practica si mi se pare nemaipomenit atunci cand ai posibilitatea de a utiliza astfel de ustensile practice.

  117. aparatul pentru briose si formele colorate pentru copt mi se pare cele mai utile

  118. Iuliana Plopeanu

    Cele mai utile mi se par: aparatul de briose si suportul de prajituri, desi absolut toate produsele sunt foarte frumoase si utile in acelasi timp.

  119. Joitu Luciana

    Buna.Eu imi doresc foarte mult o tava pentru briose doarece toata familia mea le adora si lingura cu cantar digital pentru ca ma ajuta cu masurarea ingredientelor.Multumesc pentru retetele gustoase….

  120. Sarbescu cristina

    Forme de copt. Faci prajituri, chec, tort etc

    Masina de paine. Aceasta masina te ajuta sa nu mai cumperi din comert. Faci paine acasa de multe feluri , integrala sau cu seminte

  121. Daniela

    Pentru mine platoul pentru transport ar fi ideal, deoarece m-ar ajuta sa transport prajiturile când merg in vizite. Setul de cutii pentru prajituri este foarte de folos pentru a pastra prajiturile/fursecurile proaspete.

  122. Formele colorate pentru copt si masina de facut maine, sunt cele mai atragatoare pt mine acum .

  123. Sabangianu Mihaela

    Cele mai utile mi se par aparatul de facut briose si suportul de prajituri pentru ca eu si familia mea suntem inebuniti dupa dulciuri.

  124. Alexandra

    Masina de facut paine este super, folosim ingrediente alese de noi, plus ca nimic nu se compara cu o paine calda!
    Aparatul de facut briose- simplu si cochet! Amandoua utile in bucataria mea!

  125. Ma tenteaza suportul pentru prajituri pentru ca i-am luat mamei ceva asemanator si tare mult imi doream si eu 🙂

  126. Buna,pentru mine cea mai utila ar fi masina de pâine pentru ca am mult grau,as face pâine pentru vecinele mele bătrâne si sărace iar cu un aparat de griose l.as face fericit pe băiatul meu de 7 ani

  127. Retelele de aici sunt foarte bune iti lasa gura apa!

  128. Elena Costin

    Mi-ar fi extrem de utile ustensilele pentru ornat, pentru că sunt pasionată de ornarea torturilor, am achiziționat de la voi foarte multe forme din silicon în decursul timpului. O altă necesitate ar fi suportul pentru brioșe și alte tipuri de prăjituri,o dată ornate, merită o expunere pe măsură. Caut de ceva vreme cele două produse și chiar abia aștept să mi le achiziționez. Mulțumesc Lidl pentru informare!

  129. Arsene

    Aparatul și suportul pentru brioșe. Fetita mea adora sa facem brioșe împreună, prin urmare le-am și achiziționat.

  130. Buna,pentru mine cea mai utila ar fi masina de facut paine pentru ca am mult grau si as face paine pentru vecinele mele batrane si sarace iar cu un aparat de briose l.as face fericit pe baiatul meu de 7 ani

  131. Am cumparat sablonulopentru ornat torturi.Am considerat ca este foarte util pentru cei care nu au multa indemanare la ornat torturi

  132. Chilu Cristina

    Suporturile de briose si cutiile de metal. Ambele le folosesc la decorarea candy bar-urilor pe care le organizez. Imi vor fi de mare folos.

  133. Aparatul pt briose si vasul pt topit mi-ar fi foarte utile in bucatarie pt ca ne plac briosele foarte mult si le putem orna cum vrem. Masina de Paine este foarte buna, am deja. Sincer, intreaga oferta este utila! Mi-a s dori sa am tot!

  134. Mirela Velicu

    Din oferta lidle mi-a placut suportul pentru prajituri si lingura digitala

  135. Saftoiu Andreea Claudis

    De curând am descoperit magazinele voastre. Recunosc… Sunt plăcut impresionata!!! As dori da încerc mașina de făcut pâine pentru mirosul copilăriei de care îmi e dor și aparatul pentru brioșe pentru a experimenta un desert nou pentru familia mea.

  136. Mirela-Liliana Ion

    Din oferta prezentata,cele mai utile mi se par Setul de manusi pentru bucatarie,pentru ca intotdeauna avem nevoie de manusi pentru a manui recipientele fierbinti de mancare ; si imi mai place Aparatul pentru briose,pentru ca putem face intotdeauna briose frumoase si aratoase pentru impresionat musafirii,si pentru a ne astampara pofta de ceva dulce.
    O zi buna iti doresc si spor la gatit !!

  137. claudette

    sunt utile : suportul pentru prajituri si lingura cu cantar digital

  138. Lupu Ana-Maria

    Aparatul pentru briose si formele pentru pregatit prajituri sunt cele mai utile deoarece cu ajutorul lor pot prepara desertul preferat al fiicei mele: briose curcubeu.

  139. toate acccesoriile sunt binevenite intr-o bucatarie, dar cele mai utile ar fi masina de facut briose si formele de briose!
    o zi buna va doresc si va multumim pentru retetele simple pe care le postati!

  140. Alexandra

    Mie cel mai mult din colecția „Cofetăria de acasă” îmi plac suportul pentru biroșe/prăjituri pentru că ajută la o prezentare frumoasă și formele pentru brioșe care arată ca niște ceșcuțe deoarece sunt ceva original și super drăguț 😀

  141. PANZARU OANA

    PENTRU MINE CELE MAI UTILE DIN OFERTA COFETARIA DE ACASA SUNT APARATUL DE FACUT PAINE SI MANUSA XXL PT CUPTOR.

  142. vaduva udrea mariana

    Setul de castroane

  143. Krisztina

    Mașina de făcut pâine și suportul pentru prăjituri sunt cele pe care mi le doresc eu. Utile mi se par a fi toate. Merci pentru rețeta de pogacele :*

  144. Lingura cu cantar digital pentru ca dulciurile perfecte nu ies doar din ochi si tavile detasabile pentru prepararea celor mai gustoare cheesecake-uri 😀

  145. ungureanu timea

    Dp parerea mea tava pt tort de asemenea suportul 4in1pt tort este de nelipsit din bucatarie,de aceea le-am si achizitionat!Sunt super!

  146. magda mihaes

    Bună ziua. Utile sunt toate, dar as prefera sa ma dotez cuu sita de făină si forme decorative

  147. popa cristina

    Lingura cu cantar digital mi se pare folositoare pentru masurarea cu acuratete a uleiului, condimentelor, laptelui si caserolele cu vacuum utile pentru pastrarea in conditii igenice a fructelor si legumelor!

  148. Necula

    Masina de facut paine deoarece prepar painea dorita pentru copiii mei la fiecare doua zile si formele colorate pentru copt pentru ca au un design atragator si te invita in bucatarie.

  149. Manole Ionela-Angelica

    Utile in bucatarie pentru mine ar fi Lingura cu cantar digital deoarece nu am un cantar de bucatarie si as mai alege si ustensilele pentru ornat.

  150. Cristina Maria Moldovan

    Masina de facut paine si formele de briose imi fac cu ochiul!

  151. cristina baros

    Toate mi.ar fi utile in bucatarie, dar cel mai mult mi.ar fi util suportul pentru prajituri pentru a le pune in lumina prin aspecul pe care il da acesta si lingura cu cantar digital pentru ca prajiturile sa iasa delicioase si pufoase..;-);-)

  152. Nicoleta Bujor

    Lingura cu cantar digital pentru ca de cele mai multe ori ingredientele trebuie cantarite si e utila la prajiturit 🙂 A doua optiune sunt sabloanele pentru decorat pentru ca e inovativ atat la prajituri cat si la bauturi homemade 🙂

  153. Brandusa

    Masina de facut paine mi se pare foarte utila si formele pentru copt.

  154. Susnescu Andrada

    Accesoriile de briose mi se par foarte utile in orice bucatatie, este un desert distractiv si accesibil. Al doilea lucru pe care mi l-as dori in bucataria mea este aparatul de facut paine pentru a avea libertatea sa combin elementele mele preferate seminte, faina integrala si masline intr-o paine pufoasa:)

  155. rebreanu sebastian

    Masina de facut pâine
    si Lingura cu ecran pentru utilitatea lor

  156. Diana Blaga Maria

    Set forme din silicon
    Set caserole
    sunt foarte bune amandoua in bucatarie

  157. sever Velcherean

    Lingura cu cantar digital si tavile detasabile pentru ca imi place sa gatesc

  158. lungu adelina

    Lingura cu cântar deoarece pot știi cu exactitate măsură care trebuie pt aluat.

    Mașină pt făcut brioșe deoarece ador brioșele și niciodată nu îmi ies așa cum trebuie am mare nevoie de acea mașină .

  159. Orasanu Constantin

    Aparatul pentru briose si formele pentru pregatit prajituri ! Noua ne place mult sa facem asta

  160. Aldea Aurica

    masina de facut briose si formele de briose pentru ca asa ies cele mai bune bunatati din casa

  161. clinciu Elena

    Imi plac uportul de tort din sticla si suportul pentru briose . asa pot sa le prezint si eu elegant

  162. Sabo Ciprian

    aleg cu placere
    1. Suportul de prajituri
    2. Forme / accesorii pentru preparat prajituri
    sunt cele mai frumoase din oferta

  163. Diana Antoneta

    pentru noi care gatim mult duce, Aparatul pentru briose si formele colorate pentru copt sunt necesare !

  164. Rebreanu Vlad

    1. Sabloane pentru decorat
    2. set de modelare pentru torturi

    am ales asta pentru ca altceva nu are rost. ele imi plac

  165. Zirbo Bogdan

    Suport pt prajituri si formele pentru facut prajitri imi plac mult, sunt utile

  166. Davidescu radu

    sita de faina si lingura cu cantar digital pentru o reteta ca la carte

  167. toma alexandru

    APARATUL DE FACUT PAINE SI MANUSA XXL imi fac mie cu ochiul de la inceput

  168. Ghoerghiu Madalina

    masina de facut paine si platoul pentru servit . ador painea facuta in casa

  169. Bria Alexandru

    Setul de 10 caserole : pot pune orice
    Masina de facut paine: o paine buna !

  170. Miron Laurentiu

    suportul de prajituri si platoul de servit 2 in 1. asa am tot sa pot sa prezint ce gatesc

  171. budeanu elena daniela

    necesare sunt formele.colorate pt copt si aparatul de briose

  172. budeanu elena daniela

    sunt necesare pt a face prajituri delicioase

  173. Liliana Carmen Babeanu

    Tava pentru tort si aparatul de facut paine mi se par f.utile

  174. Chiar ieri ma uitam pe catalog online lidl si am vazut aparatul pt briose si suportul pt briose care mi-au sarit in ochi,pt ca mi le doream de mult…iar azi am vazut concursul..,poate sunt destinate mie..k imi doresc mult aparatul.Eu sotul si cei 2copui suntem innebuniti dupa briose.saptamanal fac dar in tavita cu forme…dar nu se compara cu aparatul.multumesc anticipat.ast o veste buna.

  175. mihaela

    cele mai utile masina de facut paine (as face paine cu seminte) si pt ca fac foarte des briose …suportul pt ele…conteaza si prezentarea lor

  176. simona

    Masina de facut paine si lingura digitala multumim lidl si teo ptr ca existati.

  177. moreanu

    Mașină de pâine și set castroane.
    Mașină de pâine te ajuta în lupta cu
    timpul iar castroanele niciodată nu sunt
    destule și mai sunt și frumoase…..

  178. danila eva

    Pentru mine cele mai utile ar fi masina de facut paine si aparatul de facut briose.

  179. Todor Geta

    Tava de servire si formele.

  180. Mester Monica Magdalena

    Cele mai utile mi se par:
    1.Lingura cu cantar digital pentru a putea cantari ingredientele.
    2.Suportul pentru prajituri pentru a le prezenta frumos.

  181. Simona Capatana

    Masina de facut paine si aparatul pentru briose mi se par cele mai utile in bucataria unei familii ca a mea care consuma cu mare placere o paine facuta acasa si prajiturile de casa care sunt foarte gustoase. Daca as avea bani le-as cumpara pe toate, pentru ca toate sunt de folos unei gospodine. Multumesc Teo!

  182. Andreea L.

    am facut si eu ieri pogacelele..au iesit super fain si sunt usor de facut..doar ca eu am dulbat cantitattie..famelia mare domle!!

  183. veronica

    si eu le-am facut azi,au iesit foarte bune
    multumesc Teo pentru reteta

  184. melania

    Le-am facut si eu ,deja suntem la a treia tura :),baiatul meu le adora si sunt foarte practice pentru pachetelul de scoala ,ma scapa de vesnicul sandwich 🙂

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.