Waffe cu spanac, feta si rosii uscate

Waffe cu spanac, feta si rosii uscate – o idee minunata pentru pachetelul de la scoala al celor mici, pentru caserola ta de la birou, pentru excursiile faine pe care urmeaza sa le faceti in aceasta toamna!

Vezi si alte retete de waffe mai jos, click pe fiecare titlu pentru a accesa reteta!

Waffe cu spanac, feta si rosii uscate

Reteta de Waffe cu spanac, feta si rosii uscate este foarte usor de preparat, cu ingrediente care ne duc cu gandul la vacanta din Grecia de vara aceasta si le ofera celor mici un pachetel plin de gust! In plus, sunt o metoda excelenta de a-i imprieteni pe cei mici cu spanacul!

Waffe cu spanac, feta si rosii uscate

Ca de obicei, am “apelat” la cel mai bun prieten al meu cand e vorba de waffe – aparatul de Gofre DuraCeramic Breville! Il folosesc de cativa ani, l-am recomandat si il recomand in continuare cu super-incredere!

Il poti cumpara acum cu -15% reducere, folosind codul TEO15! Click AICI pentru a vedea aparatul!

  • placile sunt total detasabile, extrem de usor de curatat
  • datorita placilor DuraCeramicTM aluatul nu se lipeste deloc si nu necesita ungere cu ulei inainte de folosire
  • formele sunt adanci si permit obtinerea unor gofre pufoase. In plus, clapeta cu care este prevazut aparatul are un system care permite cresterea lor.
  • aparatul este foarte usor de depozitat, pe verticala, iar cablul se ruleaza in jurul lui, in suportul special.

Waffe cu spanac, feta si rosii uscate

Ingrediente 8-10 bucati Waffe cu spanac, feta si rosii uscate:

  • 2 oua marimea L
  • 400g iaurt natur
  • 100ml ulei de floarea soarelui
  • 220g faina
  • 1/2 pliculet praf de copt
  • sare si piper dupa gust
  • 100g spanac
  • 200g branza feta
  • 10 rosii uscate
  • 1 lingurita ulei de masline

Waffe cu spanac, feta si rosii uscate

Mod de preparare Waffe cu spanac, feta si rosii uscate

  1. Intr-un bol incapator amesteca ouale, iaurtul, uleiul, sare si piper dupa gust. In functie de cat de sarata este feta pe care o folosim, adaugam mai multa sau mai putina sare.
  2. Le amestecam pe toate foarte bine, cu telul sau cu mixerul.
  3.  Adaugam faina si praful de copt, amestecam foarte bine.
  4. Intr-o tigaie incingem o lingurita ulei de masline si calim spanacul, cu sare si piper dupa gust, 2-3 minute. Il tocam marunt si il adaugam in compozitie.
  5. Punem si feta maruntita si rosiile tocate marunt. Amestecam foarte bine.
  6. Coacem waffele 4-5 minute, in functie de cat de rumenite ne plac.
  7. Sunt minunate si daca le lasam cu 1-2 minute mai mult la copt, pentru a fi extra crocante.

Waffe cu spanac, feta si rosii uscate

Waffe cu spanac, feta si rosii uscate

Reteta de Waffe cu spanac, feta si rosii uscate este gata si, in locul vostru, as salva-o direct in caietul de retete preferate, pentru ca sunt sigura ca o veti folosi des! In plus, aceasta este una din retetele de baza pentru gofre sarate, in care puteti inlocui ingredientele cu ce aveti la indemana prin bucatarie – cubulete de sunca sau bacon, dovlecel dat pe razatoare, porumb, mazare, somon afumat etc. Sa va fie de cel mai bine!

Waffe cu spanac, feta si rosii uscate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.