Idei de mic dejun

Daca din toata nebunia cu pandemia am ramas cu un obicei fain, e acela de a lua micul dejun toti impreuna, in tihna. Sigur, nu e fiecare zi un festin, dar sunt zile in care ne rasfatam cu un mic dejun…bine pus la punct! Acum am avut un weekend special, in care copiii au fost la bunici si ne-am permis luxul unui mic dejun in doi. Ne-am gandit sa impartasim cu voi cateva Idei pentru mic dejun, care noua ne plac foarte mult!

Idei pentru mic dejun? Apasa PLAY in fereastra de mai jos pentru video!

Tot in pandemie i-am descoperit pe cei de la www.miramax.ro, care ne livreaza acasa ingrediente deosebite, de la steak de cea mai buna calitate si pana la avocado! Nu uitati ca avem si un cod de reducere pe Miramax! Folositi codul TEO10 in cosul de cumparaturi pentru 10% extra reducere!

idei de mic dejun

Vrei sa vezi si alte retete cu produsele de la Miramax? Fa click pe titlurile de mai jos!

Ce v-am pregatit azi la Idei de mic dejun?

In primul rand, una din marile mele bucurii la micul dejun? Paine proaspat scoasa din cuptor! Noi comandam de la Miramax bagheta rustica, sigur ati mai vazut-o la noi. Sunt 6 baghete in punga, perfecte pentru panini, bruschette sau orice sandwich din Univers. Le coc 10-15 minute, toata casa miroase minunat si e foarte fain sa ai paine crocanta si calda la masa! Toata selectia de produse de patiserie-brutarie o gasiti AICI.

idei de mic dejun

Apoi am facut o delicioasa crema de avocado. Noi iubim avocado sub orice forma, dar este o adevarata loterie sa gasesti avocado perfect. Ori il gasim prea tare si trebuie sa asteptam cateva zile pana se coace, ori nu se coace uniform. S-a intamplat sa luam avocado “ready to eat”…dar care, acasa, se dovedeste a fi muuuult prea copt si de nefolosit. Dar vara trecuta am descoperit avocado congelat, pe care il gasim la Miramax cuburi sau jumatati. Este minunat si perfect copt, gata de folosit, de fiecare data!

idei de mic dejun

Noua nu ne lipsesc din congelator mix-urile de fructe pentru smoothie, le gasiti pe toate AICI. Vin in pungute individuale, de 150g. Noi le pregatim simplu, cu laptele nostru preferat, fiecare cu al lui. Mie ii plac cel mai mult cele cu lapte de ovaz si, uneori, cu un strop de miere.

Ce am mai folosit? Naut, desigur, pentru naut crocant. Il fac foarte simplu, stropit cu putin ulei de masline si condimentat dupa gust cu sare, piper, boia afumata, praf de usturoi si putin cumin. Il coc la temperatura mare, 200°C, pana devine crocant. Pregatim nautul crocant si pentru serile de #NetflixAndChill, o gustare di-li-shas!

Si mereu nelipsite din congelator: ierburile aromatice! Am mereu busuioc, patrunjel si patrunjel cu usturoi. Sunt asa de practice! Sper ca v-au placut retetete noastre si ca va bucurati de dimineti frumoasa, impreuna!

idei de mic dejun

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.