Carnati vegetarieni Beyond Sausage cu legume la cuptor

Daca ati crezut vreodata ca retetele de post sunt plictisitoare, nu ati incarcat reteta de Carnati vegetarieni Beyond Sausage cu legume la cuptor! ♥

Carnati vegetarieni Beyond Sausage cu legume la cuptor

Carnati vegetarieni Beyond Sausage cu legume la cuptor este o reteta foarte simpla, fara ingrediente sofisticate, usor de preparat si totusi, super delicioasa! Legumele pe care le folosim sunt un amestec delicios de cartofi si anghinare. Este un amestec congelat, de la Orogel, pe care il luam de la www.miramax.ro. Legumele sunt gata condimentate, le putem pregati la cuptor sau in friteusa cu aer cald si pot fi o garnitura minunata sau un fel principal. Ce contine amestecul folosit? Cartofi la gril 55%, anghinare felii 37%, ulei de semințe de floarea soarelui, ulei de măsline extravirgin, sare, rozmarin, usturoi. Legumele sunt in pachet de 1 kg, suficient pentru intreaga familie. Pana si Luca s-a indragostit de anghinare! Mix-ul contine miez de anghinare, care este dulce si delicios, merge pefect cu sosul alb!

Carnati vegetarieni Beyond Sausage cu legume la cuptor

Sosul alb, pe baza de smantana dulce vegetala, este plin de arome de la ceapa verde si usturoi. In varianta lacto-vegetariana, putem adauga in sos parmesan sau mozzarella.

Despre produsele Beyond Meat v-am mai povestit in cadrul retetei de burgeri, unde am folosit burgerii Beyound Meat. Acum am folosit carnati vegetarieni Beyond Sausage, un produs fara soia, fara gluten, 100% vegetal. Este pe baza de proteina din mazare, orez, fasole Faba, amidon din cartofi, concentrat de fructe si legume(sfecla, morcovi, ardei si fibre de mere). Pot fi pregatiti la gratar, in tigaie sau in cuptor si sunt o alternativa fainala carne, nu doar in perioada de post.

Carnati vegetarieni Beyond Sausage cu legume la cuptor

Toate ingredientele folosite le-am comandat de pe www.miramax.ro. Ei livreaza produsele in toata tara, gasiti diverse specilitati de carne, branzaturi sau legume. Puteti folosi codul de reducere TEO10 pentru 10% extra-reducere la comenzile voastre!

Vezi AICI si alte retete cu produse MIRAMAX ♥

Carnati vegetarieni Beyond Sausage cu legume la cuptor

Carnati vegetarieni Beyond Sausage cu legume la cuptor – ingrediente pentru 4-6 portii:

Carnati vegetarieni Beyond Sausage cu legume la cuptor

Carnati vegetarieni Beyond Sausage cu legume la cuptor este o reteta pe care o pregatim in doar cateva minute, o masa completa delicioasa! Apasa PLAY in fereastra de mai jos pentru reteta video! ♥

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.