Reteta rapida de burgeri

Pofta de burgeri deliciosi si suculenti din carne de vita de cea mai buna calitate? Sau pofta de un burger 100% vegetal dar la fel de savuros ca un burger din carne? Raspunsul e foarte simplu: intri rapid pe www.miramax.ro si comanzi tot ce ai nevoie pentru o reteta rapida de burgeri!

Apasa PLAY in fereastra de mai jos pentru RETETA RAPIDA DE BURGERI in varianta VIDEO!

Inainte ca restaurantele sa fie inchise, aveam un ritual cu Luca: o data pe luna ieseam doar noi doi la burger. Si are el o vorba – “ce n-as da pentru un burger suculent”. Asa ca ne-am adaptat traditia la situatia actuala, am cumparat un grill perfect pentru apartament si am continuat ritualul…la noi in sufragerie.

  1. La capitolul burger de vita, am ales de un burger din carne de vita Wagyu, Australia. Il gasim pe Miramax in varianta congelata, la 200g, gata format si perfect pentru “aruncat” pe gratar sau in tigaie. Ingrediente: carne de vită Wagyu 98%, sare, ierburi, condimente, ceapa, usturoi. Nu conține aditivi, coloranți și arome. Se pregateste foarte usor si noi il avem mereu la indemana in congelator. Il decongelez peste noapte, in frigider.

reteta rapida de burgeri

  1. La capitolul burger vegan, optiunea nr.1 este burger-ul Beyond Meat Burger. L-am vazut de multe ori in magazine si trebuie sa recunosc ca m-am lasat greu convinsa sa il incerc. Dar o data ce l-am incercat, m-am indragostit total! Inteleg de ce ii spune “Beyond Meat”! Nicio secunda nu as fi “suspectat” ca nu contine carne si ramane extraordinar de suculent dupa gatire! Este un preparat vegetal pe baza de proteine de mazare, sub forma de hamburger, congelat rapid. Il gasiti la Miramax in varianta de cutie cu 10 bucati, deci suficient pentru o masa mare sau un gratar in familie. Chiar va recomand sa il incercati, nu veti regreta!

reteta rapida de burgeri

Tot de pe Miramax am luat si chiflele pentru burger, care vin gata feliat si pregatite pentru un burger delicios! Apoi cheddar felii, mustar, ketchup, salata, rosii si ceapa. Nimic mai simplu!

Nu uitati de codul de reducere pentru cumparaturile voastre pe www.miramax.ro! Folosind codul TEO10 in cosul de cumparaturi, aveti extra 10% reducere!

reteta rapida de burgeri

Reteta rapida de burger – Tips & tricks

  • Prajesc burgerii 3-4 min pe fiecare parte, pe grill-ul foarte bine incins si stropit cu putin ulei de masline. Astfel raman foarte suculenti.
  • Noua ne plac legumele simple, crude. Dar, la fel de bine, puteti pune ceapa si pe gratar pentru a o rumeni.
  • Mereu punem chiflele pe gratar inainte de asamblarea burgerului. Nu doar ca se incalzesc, dar prind o crusta frumoasa si aromata, de la gratarul pe care tocmai s-a rumenit carnea.

Langa burger am avut o bucurie pentru parinti – un vin rosu tipic sicilian, cu arome intense de stafide, capsune sslbatice si rodie – Nero D’avola – Feudo Arancio Sicilia (Italia).  Puteti consulta aici toate optiunile de vin si spumante.

reteta rapida de burgeri

Si, desigur, am avut si o bucurie pentru copii  (si mamici in egala masura) – Profiterol cu ciocolata! La Miramax gasiti un profiterole minunat, o tava cu 24 de bile pufoase, umplute cu crema Chantilly si acoperite cu un strat generos de crema de cacao. Produsul se livreaza congelat si il lasam la frigider cateva ore pentru decongelare inainte de servire.

reteta rapida de burgeri

Reteta rapida de burgeri – de ce avem nevoie?

reteta rapida de burgeri

Incearca si alte retete cu produse Miramax! 

Sa va fie de cel mai bine!

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.