Zilele de post la Aschileu, satul natal al lui Buni Sia, se invarteau in jurul acelorasi retete: fasole frecata cu pargaleala (adica fasole batuta cu […]
Teo. Teo de la Teo's Kitchen. Teo. Mama lui Luca. Teo. Super-Gospo. Teo. Wonder-Woman. Teo.
Zilele de post la Aschileu, satul natal al lui Buni Sia, se invarteau in jurul acelorasi retete: fasole frecata cu pargaleala (adica fasole batuta cu […]
Tocamai am incheiat LIVE-ul “Nicio saptamana fara paste” pe pagina de Facebook Teo’s Kitchen. Am incheiat LIVE-ul si am plans. De ce? De emotii. De […]
Budinca de taietei cu branza dulce sau “Vargabeles” cum este cunoscuta in Ardeal, este o reteta clasica, mostenita de la Buni Sia si mama Lucia. […]
Toata copilaria mea m-a macinat o intrebare: oare la ce ora sa trezeste, totusi, Buni Sia? Cand noi ne trezeam pentru scoala, in jur de […]
In copilarie, foarte multe dintre retetele bunicii mele incepeau cu “Taetei cu…” De aici, posibilitatile erau nenumarate: taietei cu varza calita, ideali mai ales in […]
“Chiar acuma, cand scriu, ca si cand as urla, Eu ii stiu si ii simt, patimind undeva. Ne-amintim, si de ei, dupa lungi saptamani Fii […]
Buna sa va fie inima. Azi nu ne lungim. Azi nu sunt vorbareata, chiar dimpotriva. Am avut niste zile aglomerate la munca, apoi sambata e […]
Am gasit in sfarsit foi de orez si primul gand a fost ca in sfarsit o sa pot pune in practica reteta de pachetele de […]
Nu pot decat sa va multumesc, din nou, ca de fiecare data, pentru ca sunteti alaturi de mine! De ce trebuie sa va multumesc de […]
Daca nu aveti chef sa faceti toate aperitivele pe care vi le-am propus nu are nimic, puteti gati aceasta reteta ca si fel principal. Este […]