Sigur ca aperitivele clasice romanesti pentru Pasti includ oua umplute, drob, salata de vinete sau de boeuf si platouri care mai de care, decorate cu […]
Teo. Teo de la Teo's Kitchen. Teo. Mama lui Luca. Teo. Super-Gospo. Teo. Wonder-Woman. Teo.
Sigur ca aperitivele clasice romanesti pentru Pasti includ oua umplute, drob, salata de vinete sau de boeuf si platouri care mai de care, decorate cu […]
Azi, la Reteta scurta de vineri, avem reteta de spanac cu ochiuri. De ce? Stati numa’ asa, ca va explica gospo: Motivul nr. 1 – […]
De ce risotto cu sparanghel si gorgonzola? Pai…cand se aproprie Sarbatorile de Craciun sau de Paste, un lucru este mai mult decat sigur: se intorc […]
Reteta scurta de vineri – Tagliatelle cu sunca si mazare sau ce gatesc cand Luca nu are chef sa manance nimic. Toate mamicile trec prin […]
De ce reteta de Salata Coleslaw? Pentru ca ieri va aratam reteta de Pui ca la KFC, pe care se pare ca ati apreciat-o foarte […]
Voi stiti bine ca eu sunt sincera cu voi si, in sinceritatea mea absoluta, trebuie sa recunosc ceva: cateodata, o data-n an asa, ma ia […]
De cate ori nu vi s-a intamplat sa faceti prea mult piure de cartofi? De cate ori nu ramane piureul de cartofi in oala si […]
N-o zis nimeni, in veci, ca salata de cartofi ar fi cea mai aspectuoasa mancare sau ca ar da nu-stiu-cat-de-bine la poze, dar cert este […]
Reteta de salata de oua? Cu somon afumat si multa telemea? Cu iaurt grecesc? Da, da, da! De ce? Pentru ca eu si somonul afumat […]
Ca orice copil din Romania, am crescut cu snitele 🙂 Da, adevarul este ca snitelele, chiftelele, puiul pe sticla, ficateii sau pulpele la cuptor erau […]