Inca suntem in post si deci e de datoria mea de gospodina-sefa sa va ofer variante de retete de post mai inedite decat vesnica fasole […]
Teo. Teo de la Teo's Kitchen. Teo. Mama lui Luca. Teo. Super-Gospo. Teo. Wonder-Woman. Teo.
Inca suntem in post si deci e de datoria mea de gospodina-sefa sa va ofer variante de retete de post mai inedite decat vesnica fasole […]
Cine zice ca mancarea de post e musai sa se rezume la fasole batuta si zacusca, e foarte departe de adevar. Spun asta pentru ca […]
Offff, ce dor mi-a fost de blog! Am atatea retete pregatite si efectiv nu am avut timpul fizic sa stau la laptop. Am muncit foarte […]
Daca inca sunteti in toiul pregatirilor pentru Revelion, asa cum sunt eu, inseamna ca sunteti in cautare de retete culinare de aperitive si reteta mea […]
Desi am denumit aceasta reteta rulada de carne cu legume, mai corect ar fi fost sa ii fi spus polpetone, acesta fiind numele original al […]
Nu am fost racita de ani de zile. In cel mai rau caz, mi-a curs putin nasul o zi-doua sau m-am trezit cu o usoara […]
In noaptea de Revelion am mancat pentru prima data chiftele in alt fel de sos decat cel de rosii, respectiv chiftele cu maioneza si ceapa. […]
Simt eu asa ca astea sunt ultimele zvacniri ale verii si ultimele retete culinare cu tenta de vara si gratar, asa ca sa ne bucuram […]
O reteta culinara buna incepe de la ingrediente bune, zice Buni. Si tot Buni Sia imi spune de cand imi aduc aminte ca un tort […]
Vreti sa incercam o reteta in care ingredientul principal este unul cu totul neasteptat pentru o prajitura? Este vorba de o prajitura cu blat si […]