M-am indragostit de sosul Ranch in Statele Unite, unde e foarte (poate mult prea) popular si chiar si in magazinul de la colt gasesti cel […]
Teo. Teo de la Teo's Kitchen. Teo. Mama lui Luca. Teo. Super-Gospo. Teo. Wonder-Woman. Teo.
M-am indragostit de sosul Ranch in Statele Unite, unde e foarte (poate mult prea) popular si chiar si in magazinul de la colt gasesti cel […]
Dragostea mea pentru Tofu afumat de la Inedit a inceput o data cu reteta de salata de gnocchi cu tofu prajit si de atunci l-am […]
A trecut cu bine si prima nunta 🙂 spun prima pentru ca sambata vine partea a-2-a si mergem in deplasare, acasa la mireasa. Asa ca […]
Prima reteta de azi a fost o reteta de post – pasta de masline, care se face din doar 3 ingrediente si in doar 5 […]
In noaptea de Revelion am mancat pentru prima data chiftele in alt fel de sos decat cel de rosii, respectiv chiftele cu maioneza si ceapa. […]
Initial m-am gandit ca in ultima postare din 2011 sa fac un rezumat al anului din punct de vedere al blogului Teo’s Kitchen, sa va […]
Fani ai ficatilor de pui, uniti-va! A venit momentul sa gustati o salata delicioasa! Ingredientele sunt la indemana oricui, condimentele folosite sunt in functie de […]
Nu va era un pic dor sa mancam ceva foarte usurel? Cum ar fi o salata cu verdeturi si legume? Cu un sos usurel si […]
Mi-era dor, foarte dor de wraps, tortilla wraps, orice fel de wraps. De cand am facut reteta de burritos nu am mai mancat sandwichuri rulate […]
No bun, sa incepem cu prima reteta in care veti folosi ouale ramase de la Paste. Ingredientele nu sunt foarte pretentioase, cu siguranta le aveti […]