Foarte multa vreme m-am ferit de soia… nu stiu care e motivul, dar asa credeam eu, ca orice contine soia e automat naspa :)) Intre […]
Teo. Teo de la Teo's Kitchen. Teo. Mama lui Luca. Teo. Super-Gospo. Teo. Wonder-Woman. Teo.
Foarte multa vreme m-am ferit de soia… nu stiu care e motivul, dar asa credeam eu, ca orice contine soia e automat naspa :)) Intre […]
Desi multa vreme am crezut ca briosele nu pot fi decat dulci, m-am gandit sa incerc sa incerc si varianta de briose sarate, ideale ca […]
Peste 3 saptamani incepe postul Pastelui, asa ca m-am gandit sa fac direct ceva de dezlegare la peste hahaha. Pasta de ton se face in […]
Rulada cu branza sau ciuperci, am savurat-o prima data la nasa mea, si am ramas profund impresionata. Reteta este destul de simpla. Pentru blat: – […]
Reteta clasica pt post (normal, fara carnati) dar noua ne place oricum si asa ca o facem si cand nu e zi de post. Avem […]
Am facut reteta asta impreuna cu mama pe post de aperitiv cald la ziua mea. Cartofii s-au dovedit un mare succes, tava a fost linsa […]
Am trecut zilele astea prin piata si am vazut in macelarie ca tocmai primisera limba de vita. Nu am mai mancat de cand eram mica, […]
Un aperitiv de mare angajament, zic eu, asa ca am zis ca e musai sa il impartasesc si cu voi. Ingrediente: – o conopida mijlocie […]
Ce fel de ardeleanca eram eu daca nu puneam reteta de papricas de pui cu mamaliguta? Ca sa nu ma dezmint, am facut, am pozat […]
Am gasit reteta in numarul din luna aceasta de Ioana “Secretele bucatariei” si am aplicat-o imediat, pt ca arata intr-un mare fel 😀 Am folosit […]