Pentru ca Miercuri a fost zi de post am zis ca incerc pt prima data sa gatesc cu soia. Nu mi-a placut niciodata ideea de […]
Teo. Teo de la Teo's Kitchen. Teo. Mama lui Luca. Teo. Super-Gospo. Teo. Wonder-Woman. Teo.
Pentru ca Miercuri a fost zi de post am zis ca incerc pt prima data sa gatesc cu soia. Nu mi-a placut niciodata ideea de […]
Nu stiu exact pe cate dintre voi gospodinele v-ar interesa reteta asta, dat pot as va spun ca la noi in Ardeal e la mare […]
Pentru ca tocmai m-am intors din vacanta din Tunisia si mi-am adus o gramada de condimente care mai de care, dar si pentru ca m-a […]
Ingrediente pentru aluat: – 250g de faina (o cana) – 125g unt rece – un ou – 2 linguri de apa rece – un praf […]
Desi am avut cateva dubii in legatura cu reteta asta, nu de alta dar cuptorul meu da kicks foarte frecvent, ba nu coace, ba coace […]
Ingrediente: – 300 g champignoane cu tot cu codite – o ceapa – doi catei de usturoi – 3 linguri de parmesan – mirodenii dupa […]
Va sugerez aceasta reteta in special cand Panipatul e inchis. Foarte bun si foarte simplu de facut! Avem nevoie de: – o punga de foi […]
Inspirata din varza a la Cluj, asta e varianta mea, in care am inlocuit carnea tocata cu carne de pui:) Avem nevoie de: – carne […]
Ceva rapid, si in acelasi timp economic. Avem nevoie de: – cateva felii de franzela (in functie de cat de mare este tava) – o […]
Ingrediente: – o cutie de foi pt lasagna (eu nu am gasit decat de la Monte Banato, dar vi le recomand pe cele Barilla, facute […]