Cartofi acordeon avem azi in meniu, sufletele mele dragi! De ce tocmai reteta asta, de ce tocmai azi? Pentru ca in LIVE-ul “Ce-ai prin frigider?”de […]
Teo. Teo de la Teo's Kitchen. Teo. Mama lui Luca. Teo. Super-Gospo. Teo. Wonder-Woman. Teo.
Cartofi acordeon avem azi in meniu, sufletele mele dragi! De ce tocmai reteta asta, de ce tocmai azi? Pentru ca in LIVE-ul “Ce-ai prin frigider?”de […]
Supa cremoasa de rosii este „nemesis-ul” vietii mele, unde nemesis = dusmanul etern. De ce? Din cauza amintirilor de la gradinita, desigur! Nu am fost […]
De cate ori nu vi s-a intamplat sa faceti prea mult piure de cartofi? De cate ori nu ramane piureul de cartofi in oala si […]
Eu si pastele am fost intotdeauna cele mai bune prietene, inca de pe vremea cand #HaiSaMancamImpreuna paste insemna un bol mare de macaroane cu branza. […]
Da, dragii mei, trebuie sa recunosc (stiti ca eu sunt mereu sincera cu voi), dovleceii umpluti cu branza nu intra la categoria food porn si […]
De ce waffes sarate? Pentru ca am ramas datoare cu reteta scurta de vineri! Scuze, mii de scuze, dar am avut o avarie la internet, […]
“Vinetele umplute”, ca titlu generic si indiferent cu ce sunt umplute, sunt unul din prepararele cele mai dragi mie. Mama a notat reteta in timpul […]
Eu si painea avem o love-hate relationship si ea stie foarte bine asta 🙂 Trec foarte usor de la “de maine nu mai mananc paine” […]
Reteta scurta de vineri: cea mai simpla reteta de paste! Chiar este cea mai simpla reteta, ideala pentru gospodine incepatoare, mamici grabite, proaspat casatoriti, studenti, […]
Acum, in momentul in care scriu acest articol, la ora 10 dimineata, in Cluj sunt 20°C si azi s-au anuntat 35°C…caldura mare, mon cher, foarte […]