Tarta fara blat cu dovlecei

Va plac dovleceii? Daca raspunsul este afirmativ, reteta pentru Tarta fara blat cu dovlecei este pentru voi! Fiind o tarta sarata fara blat se pregateste foarte repede, asadar totul se coace in acelasi timp.

tarta fara blat cu zucchini

Cum servim tarta? In primul rand este excelenta asa simpla, poate cu un pahar de iaurt sau chefit alaturi. In al doilea rand, poate fi chiar si o garnitura pentru carne la gratar, de ce nu? Sunteti invitati la un gratar cu prietenii? Tarta aceasta este numai buna de dus in dar. Indiferent de cum alegem sa o consumam, un lucru este cert: este perfecta!

tarta fara blat cu zucchini

Toate ingredientele necesare pentru reteta de Tarta cu dovlecei va asteapta in magazinele Lidl. Cauti retete de tarta si pizza? Gasesti idei noi de faine in Bucataria Lidl! Click pe fiecare titlu pentru a accesa reteta!

tarta fara blat cu zucchini

Ingrediente Tarta fara blat cu dovlecei

  • 2 dovlecei (sau zucchini) medii
  • 250g faina Belbake
  • 1 ceapa alba mica
  • 120ml ulei Vita D’Or
  • 50g parmezan Lovilio
  • 1 pliculet praf de copt Belbake
  • 4 oua
  • 50g mozarella Lovilio razuita
  • sare si piper dupa gust

tarta fara blat cu dovlecei

Pornim cuptorul la 180C si ungem o tava cu putin unt. Tava folosita are diametrul de 22 cm.

Spalam dovleceii si ii stergem cu un prosop. Ii feliem manual sau cu mandolina, la o grosime de 0,5cm (nici foarte subtire, dar nici foarte gros).

Intr-un castron mare amestecam ouale, parmezanul, cascavalul, uleiul, sare si piper. Adaugam rodelele de dovleceii si ceapa taiata fin-fin. Omogenizam, apoi punem faina si praful de copt.

tarta fara blat cu dovlecei

Amestecam foarte bine si turnam toata compozitia in tava pregatita. Coacem tarta 40-45 de minute sau pana trece testul scobitorii. Dupa coacere, lasam tarta sa se raceasca complet inainte de a o portiona.

tarta fara blat cu zucchini

Sper sa va placa si voua Tarta fara blat cu dovlecei, sa o incercati si sa o savurati alaturi de cei dragi. Sa va fie de cel mai bine!

Va las aici si alte idei de tarte delicioase, dulci si sarate! Click pe fiecare titlu pentru reteta!

tarta fara blat cu zucchini

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.