Desi am denumit aceasta reteta rulada de carne cu legume, mai corect ar fi fost sa ii fi spus polpetone, acesta fiind numele original al […]
Teo. Teo de la Teo's Kitchen. Teo. Mama lui Luca. Teo. Super-Gospo. Teo. Wonder-Woman. Teo.
Din bucataria lumii adunate, o colectie de retete internationale clasice, consacrate, cunoscute si apreciate la nivel mondial, retete pe care le gasim in meniurile restaurantelor si bistro-urilor din toata lumea, fie ca vorbim de retete de bucataria chinezeasca, retete culinare mediteraneene sau americane.
Desi am denumit aceasta reteta rulada de carne cu legume, mai corect ar fi fost sa ii fi spus polpetone, acesta fiind numele original al […]
Am stabilit o mica regula pentru cei care sunt mereu nemultumiti cand titlul retetelor culinare e intr-o alta limba decat cea romana: imi pare rau […]
Nu va era dor de o mancare chinezeasca? Mie da! Si de foarte mult timp imi sta gandul la reteta de creveti Kung Pao, care […]
M-am bucurat ca un copil cand am gasit in sfarsit coji pentru taco, vandute individual, nu in seturile pentru tacos! Asa ca le-am cumparat fara […]
Chiar daca sunt un mare fan al bucatariei traditionale romanesti, din cand in cand (destul de des in ultimul timp), am simtit nevoia sa gatim […]
Nu am fost racita de ani de zile. In cel mai rau caz, mi-a curs putin nasul o zi-doua sau m-am trezit cu o usoara […]
Rasturnata este una dintre primele retete pe care le-am postat pe blog si este una dintre retetele cele mai dragi mie. Mi-a fost sugerat de […]
Chiar daca e impropriu sa ii spun lasagna, m-am gandit ca se potriveste si am vazut ca bucatarii gen Rachel Ray, cu origini sud-americane denumesc […]
I-am spus sos salsa pentru ca sunt in lumea larga, sau in lumea sud-americana cel putin, foarte multe tipuri de salsa si numele lor difera […]
Din capitolul retete culinare clasice, vechi de cand e lumea dar vesnic “in trend”: focaccia. Focaccia cu masline si ierburi aromatice, ca sa fiu mai exacta. […]