Prajitura Cusma lui Guguta este una din retetele ACELEA pe care imi doream de foarte mult timp sa o incerc si a fost mereu pe […]
Teo. Teo de la Teo's Kitchen. Teo. Mama lui Luca. Teo. Super-Gospo. Teo. Wonder-Woman. Teo.
Din bucataria lumii adunate, o colectie de retete internationale clasice, consacrate, cunoscute si apreciate la nivel mondial, retete pe care le gasim in meniurile restaurantelor si bistro-urilor din toata lumea, fie ca vorbim de retete de bucataria chinezeasca, retete culinare mediteraneene sau americane.
Prajitura Cusma lui Guguta este una din retetele ACELEA pe care imi doream de foarte mult timp sa o incerc si a fost mereu pe […]
Arancini sau chiftelute de orez este o reteta perfecta pentru masa de Revelion! Arancini sunt crocante la exterior si cremoase in interior. Au chiar si […]
In pregatirile pentru Craciun, am apelat la toata, dar TOATA carnea de porc posibila. Ceea ce este perfect de inteles, fiind pana la urma 300% […]
A trecut masa de Craciun si, incet-incet, in tihna si cu voie buna, incep pregatirile pentru masa festiva de Revelion. Este si momentul in care, pe […]
Ce reteta am azi pentru voi? Reteta de Mancarica de vinete si dovlecei, o reteta la cuptor, inspirata din reteta de ghiveci a mamei mele. […]
Esti in cautarea unui tort spectaculos pentru masa de Craciun sau de Revelion? Vrei ca de Sarbatori sau la zilele de nastere sa fii gospo-vedeta? […]
Ce inseamna pentru mine masa de Craciun? Inseamna momentul in care suntem toti impreuna, cand indiferent daca friptura e perfecta sau am uitat-o putin prea […]
Rulouri cu scortisoara si mere, o reteta de iarna pe care nu aveti voie sa o ratati! Combinatie mere+scortisoara este intodeauna castigatoare! O iubim cu […]
Azi vorbim despre produse de calitate, cu adevarat de calitate si despre cum am descoperit Mediteranea Gourmet. Cum incepe povestea noastra de azi? Pai, vorbeam […]
Painea facuta in casa este cu adevarat speciala. Mirosul cand e la cuptor, aroma cand e proaspat coapta, coaja crocanta? Toate fac din painea de […]