Noi, romanii, avem “pita noastra”: de casa, pe vatra, cu cartofi si cum se mai prepara ea in diferite zone ale tarii. Italienii, dragii de […]
Teo. Teo de la Teo's Kitchen. Teo. Mama lui Luca. Teo. Super-Gospo. Teo. Wonder-Woman. Teo.
Din bucataria lumii adunate, o colectie de retete internationale clasice, consacrate, cunoscute si apreciate la nivel mondial, retete pe care le gasim in meniurile restaurantelor si bistro-urilor din toata lumea, fie ca vorbim de retete de bucataria chinezeasca, retete culinare mediteraneene sau americane.
Noi, romanii, avem “pita noastra”: de casa, pe vatra, cu cartofi si cum se mai prepara ea in diferite zone ale tarii. Italienii, dragii de […]
Prajitura Cusma lui Guguta este una din retetele ACELEA pe care imi doream de foarte mult timp sa o incerc si a fost mereu pe […]
Arancini sau chiftelute de orez este o reteta perfecta pentru masa de Revelion! Arancini sunt crocante la exterior si cremoase in interior. Au chiar si […]
In pregatirile pentru Craciun, am apelat la toata, dar TOATA carnea de porc posibila. Ceea ce este perfect de inteles, fiind pana la urma 300% […]
A trecut masa de Craciun si, incet-incet, in tihna si cu voie buna, incep pregatirile pentru masa festiva de Revelion. Este si momentul in care, pe […]
Ce reteta am azi pentru voi? Reteta de Mancarica de vinete si dovlecei, o reteta la cuptor, inspirata din reteta de ghiveci a mamei mele. […]
Esti in cautarea unui tort spectaculos pentru masa de Craciun sau de Revelion? Vrei ca de Sarbatori sau la zilele de nastere sa fii gospo-vedeta? […]
Ce inseamna pentru mine masa de Craciun? Inseamna momentul in care suntem toti impreuna, cand indiferent daca friptura e perfecta sau am uitat-o putin prea […]
Rulouri cu scortisoara si mere, o reteta de iarna pe care nu aveti voie sa o ratati! Combinatie mere+scortisoara este intodeauna castigatoare! O iubim cu […]
Azi vorbim despre produse de calitate, cu adevarat de calitate si despre cum am descoperit Mediteranea Gourmet. Cum incepe povestea noastra de azi? Pai, vorbeam […]