Sigur ca aperitivele clasice romanesti pentru Pasti includ oua umplute, drob, salata de vinete sau de boeuf si platouri care mai de care, decorate cu […]
Teo. Teo de la Teo's Kitchen. Teo. Mama lui Luca. Teo. Super-Gospo. Teo. Wonder-Woman. Teo.
Sigur ca aperitivele clasice romanesti pentru Pasti includ oua umplute, drob, salata de vinete sau de boeuf si platouri care mai de care, decorate cu […]
De ce risotto cu sparanghel si gorgonzola? Pai…cand se aproprie Sarbatorile de Craciun sau de Paste, un lucru este mai mult decat sigur: se intorc […]
Trebuie sa recunosc ca pana acum nu am stiut prea multe despre bucataria germana. Ok, stiam cam asa: Frühstück – micul dejun, Apfelstrudel – strudel […]
Azi avem reteta de paste cu nuci, pancetta si gorgonzola 🙂 Foarte multa lume ma intreaba “de unde te inspiri pentru retetele tale?” Pai, sursele […]
Este unul din preparatele pe care imi place foarte mult sa le gatesc, este foarte usor de facut, si totusi dificil, pentru ca necesita foarte […]
Deja stiti ca stau cu ochii pe produsele LIDL ROMANIA mai ceva ca pe butelie! Saptamana aceasta, la reteta saptamanala Lidl, am decis sa fac […]
Retete culinare de toamna? Avem! Pui cu praz? Avem! La noi in Ardeal, prazul nu este foarte popular, nu as sti sa va spun de […]
A venit ziua cea mare, 5 septembrie 🙂 Va anuntam zilele trecute ca urmeaza ca alaturi de Laura Laurentiu si Bucataresele Vesele sa intram in […]
Dor v-a fost de ale mele retete culinare? Sincera sa fiu, si mie imi e dor, foarte dor. Vreau sa va spun de la bun […]