No bun, sa incepem cu prima reteta in care veti folosi ouale ramase de la Paste. Ingredientele nu sunt foarte pretentioase, cu siguranta le aveti […]
Teo. Teo de la Teo's Kitchen. Teo. Mama lui Luca. Teo. Super-Gospo. Teo. Wonder-Woman. Teo.
No bun, sa incepem cu prima reteta in care veti folosi ouale ramase de la Paste. Ingredientele nu sunt foarte pretentioase, cu siguranta le aveti […]
Am primit una dintre cele mai interesante carti de bucate: Ainsley Harriott – Mancaruri rapide cu grasimi putine – 80 de retete de-ti lasa gura […]
Inainte sa incepe cu reteta, eu zic sa ne lamurim ce e cu lemongrass-ul asta, iarba lamaioasa sau iarba de lamaie, cum vreti sa ii […]
De cand imi aduc aminte, la noi in casa s-a gatit miel numai de Paste si numai in cele 4 variante clasice: ciorba de miel […]
Craciunul, eco sau nu… parca nu e Craciun fara carnatii facuti in casa. Si dupa ce am vazut pe net cateva filmulete cu ororile care […]
De foarte multa vreme caut o reteta buna de pateu de ficat, varianta home-made, insa nu am gasit nimic demn de a fi impartasit cu […]
Exista foarte multe retete de Hummus, respectiv pasta de naut insa ideea de la care trebuie sa porniti nu este ca trebuie sa respectati intocmai […]
Am ajuns si la ultima reteta din cele 4 retete culinare cu miere pe care le-am gatit impreuna cu albinuta Apidava. Dar la cat de […]
Reteta pentru alata caprese este mai mult decat simpla, avand doar 3 ingrediente principale: rosiile prunisoare, mozarella si frunzele proaspete de busuioc. Se poate asezona […]
Puiul cu legume la tava este una dintre retetele culinare pe care o fac mereu atunci cand nu am chef sa stau prea mult in […]