Dragii mei mafioti (am stabilit in postarea trecuta, cand va invitam in clanul Lasagne Asasine ca va spun mafioti cu cel mai mare drag din […]
Teo. Teo de la Teo's Kitchen. Teo. Mama lui Luca. Teo. Super-Gospo. Teo. Wonder-Woman. Teo.
Dragii mei mafioti (am stabilit in postarea trecuta, cand va invitam in clanul Lasagne Asasine ca va spun mafioti cu cel mai mare drag din […]
Daca va aduceti aminte de saptamanile trecute, si sper ca va aduceti, pentru ca a fost o experienta foarte frumoasa pentru mine si mi-as fi […]
De foarte multe ori sunt intrebata de unde imi vine inspiratia pentru unele retete culinare si de cele mai multe ori, inspiratia vine din ingredientele […]
Ca sa fiu sincera, e prima data cand gatesc tofu. Am mancat tofu, de mai multe ori, cateodata mi-a placut, cateodata nu. De asta nu […]
Parca dupa toate mancarurile grele pe baza de miel de la Pasti (pentru ca da, din pacate, pe cat e de delicioasa carnea de miel, […]
Reteta de azi mi-a fost inspirata de doua lucruri: unu la mana leurda, care este in toate pietele, aprozarele si magazinele si care e una […]
Inca suntem in post si deci e de datoria mea de gospodina-sefa sa va ofer variante de retete de post mai inedite decat vesnica fasole […]
Dragilor, ca sunt fan ulei de masline stiti deja, ca il folosesc tot la a doua reteta pe blog, vorba lui Buni Sia “si cand […]
Suntem pe ultima suta de metri cu Postul Pastelui, asa ca, zci eu, reteta de hummus clasic vine la fix. Sa va spun cum puteti […]
Azi m-am gandit sa pun doua retete, una de post, pentru ca e vineri si una pentru cei care nu tin post – chifle umplute […]