Inainte de Craciun am cumparat lapte condensat, muuuult lapte condensat pentru ca am profitat de promotia cumperi 5, primesti 12, asa ca trebuie sa il […]
Teo. Teo de la Teo's Kitchen. Teo. Mama lui Luca. Teo. Super-Gospo. Teo. Wonder-Woman. Teo.
Inainte de Craciun am cumparat lapte condensat, muuuult lapte condensat pentru ca am profitat de promotia cumperi 5, primesti 12, asa ca trebuie sa il […]
Salata mexicana in 7 straturi sau 7 layer dip este o salata specifica bucatariei tex-mex adica o combinatie intre bucataria americana si cea mexicana si […]
Daca tot v-am povestit ieri un papirus intreg despre cum sa pregatim curcanul, acum e momentul sa va arat curcanul pe care l-am mancat noi […]
Initial m-am gandit ca in ultima postare din 2011 sa fac un rezumat al anului din punct de vedere al blogului Teo’s Kitchen, sa va […]
Cu siguranta stiti retete asemanatoare, pentru ca mamele noastre faceau foarte des pe vremuri “checul aperitiv”. Eu l-am ales pentru ca se face usor, nu […]
Cum ati petrecut de Craciun? Sper ca v-ati simtit bine alaturi de cei dragi si mai sper ca nu ati mancat peste masura, ci din […]
Sunt unele retete care prind atat de bine la baietii mei, incat se evapora cum le scot din cuptor! Asa ca, din muffins-urile cu 2 […]
Ieri a fost Ignatul si asta inseamna ca a fost momentul perfect pentru taiatul porcului si gatit de toate, de la pomana porcului si pana […]
Populatia cajun este populatia Acadiei, o regiune/colonie franceza din America de Nord, care include o parte din Quebec, provinciile maritime, New England si influentele se […]
De cand eram mici am crescut cu spanac, gatit in principiu de Buni Sia, sub forma se piure. Pe Luca l-am crescut la fel, cu […]