In ciuda credintei atat de populare la noi, lasagna nu inseamna mancarea pe baza de sos de carne (Ragu), adica cea pe care noi o […]
Teo. Teo de la Teo's Kitchen. Teo. Mama lui Luca. Teo. Super-Gospo. Teo. Wonder-Woman. Teo.
In ciuda credintei atat de populare la noi, lasagna nu inseamna mancarea pe baza de sos de carne (Ragu), adica cea pe care noi o […]
Nu va era dor de o mancare chinezeasca? Mie da! Si de foarte mult timp imi sta gandul la reteta de creveti Kung Pao, care […]
Populatia cajun este populatia Acadiei, o regiune/colonie franceza din America de Nord, care include o parte din Quebec, provinciile maritime, New England si influentele se […]
Ca sa intelegeti de ce a mers asa greu treaba cu reteta de biftec tartar si de ce a aparut pe blog abia dupa 4 […]
Fani ai ficatilor de pui, uniti-va! A venit momentul sa gustati o salata delicioasa! Ingredientele sunt la indemana oricui, condimentele folosite sunt in functie de […]
E oficial! A venit primavaraaaaa, sau cel putin eu asa sper! Asa ca, sa o dam pe retete de sezon, zic! Primul lucru pe care […]
Sosul de branza este unul dintre preferatele mele pentru ca e atat de cremos si aromat si mai ales foarte simplu de preparat. Desi in […]
Reteta clasica de lasagna o stim cu totii, asa ca era timpul sa variem, zic! Mi-am dorit o lasagna mai usoara, si la stomac si […]