Mousse de mascarpone (fara lactoza)

Mousse de mascarpone (fara lactoza) este o reteta rapida, perfecta pentru vara si pentru persoanele intolerante la lactoza! Este un desert fara coacere, care se pregateste in doar cateva minute! Este o combinatie perfecta intre un krank crocant de nuci si ovaz, o spuma aerata de mascarpone, iaurt si dulceata si fructele de padure proaspete si acrisoare! Este un desert potrivit si pentru copii. Puteti dubla sau injumatati cantitatile din reteta fara nicio problema!

Mousse cu mascarpone (fara lactoza)

Toate ingredientele necesare pentru reteta de Mousse de mascarpone, inclusiv cele fara lactoza, va asteapta in magazinele LIDL. Pentru si mai multe retete de vara plina de savoare, va asteptam in Bucataria LIDL!

Incearca si alte retete cu mascarpone! Click pe fiecare titlu pentru a accesa reteta!

  1. Placinta cu mascarpone si prune
  2. Prajitura cu mure si mascarpone
  3. Prajitura cu dovleac si mascarpone
  4. Chec cu mascarpone si capsune
  5. Cheesecake cu mascarpone si capsune

Mousse cu mascarpone (fara lactoza)

Mousse cu mascarpone fara lactoza – Ingrediente pentru 6 portii

  • 250g mascarpone fara lactoza Freefrom
  • 100g iaurt fara lactoza Freefrom
  • 50g dulceata de fructe de padure Maribel
  • 200g fructe de padure (afine, mure, zmeura)
  • 80g zahar brun Belbake
  • 80g nuci Alesto
  • 50g fulgi de ovaz Crownfield

Mousse cu mascarpone (fara lactoza)

Mod de preparare Mousse cu mascarpone fara lactoza

  1. Intr-o tigaie topim zaharul brun la foc mic, pana devine lichid.
  2. Adaugam nucile si fulgii de ovaz, amestecam bine.
  3. Punem totul pe o hartie de copt si lasam sa se raceasca.
  4. Intre timp, cu mixerul la viteza medie, amestecam mascarpone, iaurtul, dulceata.
  5. Adaugam si fructe proaspete, amestecam usor cu o spatula.
  6. In pahare de 200ml construim desertul – krantz de nuci si ovaz, mousse de mascarpone.
  7. Decoram cu fructe proaspete, ovaz si menta.

Mousse cu mascarpone (fara lactoza)

Mousse cu mascarpone (fara lactoza)

Reteta  este gata! Putem da paharele la rece pana in momentul servirii, pentru un efect super racoritor. Sa va fie de cel mai bine! Incercati reteta cu fructele preferate, de exemplu puteti folosi dulceata de caise si caise sau nectarine proaspete!

Mousse cu mascarpone (fara lactoza)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.