Hey hey hey, azi gatim cu dovlecei! 🙂 Mai exact, dovlecei umpluti facem azi, una din retetele de baza ale mamei mele, alaturi de vinetele […]
Teo. Teo de la Teo's Kitchen. Teo. Mama lui Luca. Teo. Super-Gospo. Teo. Wonder-Woman. Teo.
Noi suntem romani, noi suntem romani si… gatim romaneste! Retete culinare traditionale, in special din zona mea, Ardeal – Cluj dar si retete culinare din intreaga Romanie, de la papanasii prajiti si pana la sarmalutele coapte in vas roman, ciorba de fasole cu ciolan dar si diverse retete culinare care se prepara la ceaun.
Hey hey hey, azi gatim cu dovlecei! 🙂 Mai exact, dovlecei umpluti facem azi, una din retetele de baza ale mamei mele, alaturi de vinetele […]
“Chiar acuma, cand scriu, ca si cand as urla, Eu ii stiu si ii simt, patimind undeva. Ne-amintim, si de ei, dupa lungi saptamani Fii […]
Au trecut doua saptamani de cand am inceput LIVE-urile “Ce-ai prin frigider?” pe Facebook si vreau sa va multumesc ca ati fost si saptamana aceasta […]
Hei hei, dragii mei! 🙂 In primul rand vreau sa va multumesc din tot sufletul ca ati fost alaturi de mine in LIVE-ul de luni […]
Prajitura cu gem si aluat razuit sau cum poti face din ziua de luni, uratica de felul ei asa, o zi frumoasa? Pai mergi la […]
Reteta de chec clasic am inclus-o azi in cetegoria Reteta scurta de vineri pentru ca este o reteta pe care toata lumea trebuie sa o […]
Retete cartofi noi, despre asta vorbim azi! Cartofii noi sunt in plin sezon si ii gasim la orice aprozar, in orice piata, pe orice taraba […]
10 Retete de tort! Torturi de primavara sau 10 Torturi perfecte pentru masa de Pasti, torturi racoroase, care arata extraordinar si au un gust exceptional. […]
Azi, la Reteta scurta de vineri, avem reteta de spanac cu ochiuri. De ce? Stati numa’ asa, ca va explica gospo: Motivul nr. 1 – […]
Retete de post, adunate in 3 variante de meniu de post. Eu sunt greco-catolica, deci postul inseamna pentru mine excluderea carnii si atat insa […]