Cum coacem dovleacul? Aceasta este intrebare la care vreau sa raspundem impreuna azi! 🙂 Sigur, vara ne-a cam dus de nas si pana la mijlocul lui Septembrie am trait un soi de luna iulie, dar de cateva zile toamna si-a aratat adevarata fata si asta nu poate decat sa ma bucure! Iubesc toamna si tot ce inseamna ea: frunzele care isi schimba culoarea, diminetile racoroase, zilele cu soare bland, zilele ploioase si cizmele de cauciuc si mai ales iubesc toate aromele de toamna: mere coapte, dovleac copt, prajituri si placinte cu scortisoara si condimente. Dar dintre toate, dovleacul copt este de departe preferatul meu si il putem folosi la o sumedenie de Retete cu dovleac! (apasati pe text pentru intrega colectie de retete) Dar, pentru a-l folosi in retete fel de fel, mai intai trebuie sa il coacem si apoi sa facem un piure de dovleac, care se omogenizeaza perfect in orice aluat si crema! Si, pentru a va ilustura procedura, am facut un mic tutorial video in care invatam impreuna “Cum coacem dovleacul?” Apasati PLAY si bucurati-va de o toamna cu aroma de dovleac copt si scortisoara! Iar daca va plac retete mele si doriti sa ma sustineti pentru a face cat mai multe retete video, va rog sa va abonati la canalul de YouTube Teo’s Kitchen: https://www.youtube.com/user/teoskitchen MULTUMESC! 🙂
Teo. Teo de la Teo's Kitchen. Teo. Mama lui Luca. Teo. Super-Gospo. Teo. Wonder-Woman. Teo.
Am facut reteta ta de cobbler cu piersici si mi-a placut foarte mult