Azi vorbim din nou despre micul dejun. Asta in speranta ca tot spunandu-va voua despre importanta micului dejun, o voi intelege si eu. Adevarul e […]
Teo. Teo de la Teo's Kitchen. Teo. Mama lui Luca. Teo. Super-Gospo. Teo. Wonder-Woman. Teo.
Retete care pot fi preparate intr-un timp foarte scurt si cu un efort minim, din punct de vedere al ingredientelor folosite, care sunt foarte accesibile, dar si tehnicilor de preparare ale retetelor culinare.
Azi vorbim din nou despre micul dejun. Asta in speranta ca tot spunandu-va voua despre importanta micului dejun, o voi intelege si eu. Adevarul e […]
Hai sa vorbim despre mazare. Sau despre chec. Vorbim despre ambele, bine? Si despre reteta de Chec cu mazare si sunca! In primul rand hai […]
Perioada de post este intotdeauna dificila, mai ales in Postul Pastelui, care este un post lung si cu foarte putine dezlegari. Fasole, cartofi, zacusca, paine […]
Bucatariea mediteraneana este cea mai draga mie. Da, este un termen generic, poate prea generic “bucataria mediteraneana” si se refera la bucatariile tuturor tarilor care […]
Azi va vorbesc putin despre mic dejun si va ofer si o reteta delicioasa – Rulada de omleta – numa’ buna pentru un mic dejun […]
7 Idei pentru pachetelul de la scoala sau raspunsul la vesnica intrebare pe care si-o pun mamicile in fiecare an, din septembrie pana in iunie: […]
Cartofi noi la cuptor este o reteta foarte simplu de facut, perfecta pentru pranz dar si pentru o cina rapida. Cartofii noi nu trebuie curatati […]
Am crescut cu vorbele mamelor noastre: “papa tot din farfurie!” si ni s-a spus ulterior ca micul dejun este cea mai importanta masa a zilei. […]
Luca are o problema cu ciupercile: nu ii plac DE-LOC. Daca le vede pe pizza, sta si le alege cu minutiozitate. Daca le gaseste intr-o […]
Arancini sau chiftelute de orez este o reteta perfecta pentru masa de Revelion! Arancini sunt crocante la exterior si cremoase in interior. Au chiar si […]