Salamurile crud-uscate sunt slabiciunea mea inca de cand eram mica. Cred ca aveam undeva la 6 ani cand am inceput o noua traditie in familia […]
Teo. Teo de la Teo's Kitchen. Teo. Mama lui Luca. Teo. Super-Gospo. Teo. Wonder-Woman. Teo.
Salamurile crud-uscate sunt slabiciunea mea inca de cand eram mica. Cred ca aveam undeva la 6 ani cand am inceput o noua traditie in familia […]
CUM PREGATIM UN PLATOU DE BRANZETURI? Asta e intrebarea la care vreau sa va ajut sa raspundeti azi 🙂 De ce tocmai azi? Din mai […]
Siiiiiii m-am intors cu noi retete culinare. Nu stiu daca v-a fost dor de mine in saptamana de absenta, dar mie mi-a fost dor de […]
Unul dintre lucrurile pe care le-am invatat eu in 6 ani de blogging culinar este ca nu ai neaparat nevoie de foarte multe ingrediente pentru […]
Despre calzone stim deja ca e o pizza inchisa, care contine ingredientele specifice pizzei in general, dar noi o sa facem azi un alt fel […]
Dupa cum spuneam, retetele culinare pe care le includeti in meniul cinei romantice trebuie sa fie usor si rapid de preparat. Aceste rulouri sandwich sunt […]
Nu stiu cum e vremea la voi, dar la noi a fost potop zilele astea, asa ca ne-am mutat cu gratarul in casa. Am ales […]
Mi-am dorit foarte mult un aparat pentru facut waffe patrate, desi aveam unul in forma de floare… asa e cand ti se pune pata pe […]
Ingredientele sunt cele din poza nr1, in cazul meu o jumatate de franzela, ca atat am mai avut prin casa. Se taia franzela felii, insa […]