Sandwich rulou cu felii de cascaval afumat

Sandwich rulou cu cascaval felii
Unul dintre lucrurile pe care le-am invatat eu in 6 ani de blogging culinar este ca nu ai neaparat nevoie de foarte multe ingrediente pentru a pregati ceva spectaculos de mancare. Asa ca, din 3-4 ingrediente, am facut ceva mai mult dintr-un simplu sandwich. Cum v-am mai spus, lui Luca ii place mult cascavalul si este unul dintre alimentele care nu ii lipsesc de la micul dejun. De multe ori, si daca mananca un bol de cereale cu lapte, cere la final “o felie de casut gol”, asa ca e bine ca am mereu la indemana cascavalul Hochland. O cutie are 8 felii taiate perfect, pe care Luca si le poate lua singur si cu mare grija sigileaza la loc cutia, ca sa ramana cascavalul proaspat.

Pentru ca la noi in casa micul dejun e la mare cinste, am zis sa ne rasfatam azi cu sandwichuri-rulou, cu felii de cascaval Hochland clasic si cascaval Hochland afumat, peste care am mai pus un pic de valeriana proaspata, crema de branza si salam. Nu doar ca au fost super bune si s-au facut foarte repede, dar piticul a fost foarte incantat si de forma lor de “sandwich rotund” 🙂

Ingrediente pentru 2 sandwichuri:
– 2 felii mari de paine integrala proaspata
– 4 felii de cascaval Hochland
– crema de branza
– 100g salam uscat dat pe razatoarea mare
– o mana de valeriana proaspata

Ingrediente sandwich rulou cu cascaval felii

Mai intai am taiat cu grija coaja feliilor de paine, astfel incat sa avem dreptunghiuri perfecte. Apoi, cu mini-sucitorul lui Luca, am intins feliile de paine, ca sa fie subtirele si usor de rulat. Am uns cu crema de branza, am presarat salamul dat pe razatoare si valeriana.

Preparare sandwich rulou cu cascaval felii

Am asezat apoi feliile de cascaval, clasic sau afumat, dupa preferinta.

Preparare sandwich rulou cu cascaval felii

Si am rulat sandwich-urile.

Preparare sandwich rulou cu cascaval felii

Puteti face operatiunea asta si seara, apoi sa inveliti rulourile in folie alimentara si sa le lasati la frigider pana dimineata, apoi sa le feliati la micul dejun 🙂 Sunt foarte bune si satioase, iar cascavalul gata feliat de la Hochland a facut treaba mult mai usoara si mai… delicioasa! Sa va fie de bine 🙂

P.S. – Va invit sa intrati pe facebook in aplicatia Felie pe Felie, unde trebuie sa prindeti in Smark Pack toate feliile de cascaval Hochland si daca va situati in top 3, puteti castiga bunatati oferite de Hochland.

Sandwich rulou cu cascaval felii

Sandwich rulou cu cascaval felii

Sandwich rulou cu cascaval felii

Sandwich rulou cu cascaval felii

Sandwich rulou cu cascaval felii

2 Comments

  1. Arata super, foarte aspectuoase.

  2. Originala reteta! o sa fac si eu cand voi avea musafiri, este un aperitiv mai special, foarte apetisant

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.