Daca va aduceti aminte de saptamanile trecute, si sper ca va aduceti, pentru ca a fost o experienta foarte frumoasa pentru mine si mi-as fi […]
Teo. Teo de la Teo's Kitchen. Teo. Mama lui Luca. Teo. Super-Gospo. Teo. Wonder-Woman. Teo.
Daca va aduceti aminte de saptamanile trecute, si sper ca va aduceti, pentru ca a fost o experienta foarte frumoasa pentru mine si mi-as fi […]
De foarte multe ori sunt intrebata de unde imi vine inspiratia pentru unele retete culinare si de cele mai multe ori, inspiratia vine din ingredientele […]
V-am spus ca urmeaza sa plec in Oltenia, la Conacul lui Maldar din Maldaresti, Jud. Valcea, pentru a descoperi, impreuna cu Transavia, retete boieresti cu […]
Dragilor, ca sunt fan ulei de masline stiti deja, ca il folosesc tot la a doua reteta pe blog, vorba lui Buni Sia “si cand […]
Azi m-am gandit sa pun doua retete, una de post, pentru ca e vineri si una pentru cei care nu tin post – chifle umplute […]
Stiti ca nu demult va spuneam ca am mancat cel mai bun risotto din viata mea, gatit de George si Iulian, bucatarii cei ultra-mega-talentati de […]
Nu am timp, din pacate, sa va spun o poveste foarte lunga pentru ca micutul Luca e suspect de scarlatina si sunt cu el non […]
Cine zice ca mancarea de post e musai sa se rezume la fasole batuta si zacusca, e foarte departe de adevar. Spun asta pentru ca […]
Nu stiu de ce, dar de cand ma stiu, iubesc combinatia branza-ciuperci. Asa, in mintea mea, este o legatura clara intre ele, de genul ciupercile […]
Dragii mei, vreau sa incep reteta de azi urandu-va in An Nou Fericit, mult mai fericit si mai linistit decat 2012. Pentru mine, 2012 a […]