Sparanghel am mancat sub diverse forme, dar de gatit e prima data cand il gatesc si asta pentru ca am gasit destul de proaspat si […]
Teo. Teo de la Teo's Kitchen. Teo. Mama lui Luca. Teo. Super-Gospo. Teo. Wonder-Woman. Teo.
Sparanghel am mancat sub diverse forme, dar de gatit e prima data cand il gatesc si asta pentru ca am gasit destul de proaspat si […]
Parca de Sarbatori am ceva cu nucile, scortisoara si mierea si parca nu miroase a Craciun fara ele. Asa ca anul asta am facut o […]
M-am gandit ca trebuie sa fie o metoda sa combin ciupercile umplute cu branza, cu tarta si cu ceva verdeturi si cu carnacior si… am […]
Multumesc inca o data, pe aceasta cale celui sau celei care a inventat foitajele congelate, pt ca m-a scutit de treaba in cazul musafirilor “pe […]
Specialitatea asta tunisiana, am devorat-o in excursia in desert, cand am oprit la Matmata, la un restaurant berber. Mancarea se mai numeste si “Fatima’s little […]
Foarte bun si foarte usor de preparat. Avem nevoie de: – o foaie mare de placinta (eu am folosit de la Linco) – 500 g […]
Va sugerez aceasta reteta in special cand Panipatul e inchis. Foarte bun si foarte simplu de facut! Avem nevoie de: – o punga de foi […]