Multumesc inca o data, pe aceasta cale celui sau celei care a inventat foitajele congelate, pt ca m-a scutit de treaba in cazul musafirilor “pe nepusa masa” 😀
Am folosit asa:
– un pachet de foietaje patrate (le-am apreciat cu atat mai mult cu cat au fost gata taiate)
– carnaciori afumati
– salam picant
– felii de cascaval (ei zic ca e Gouda, eu ma indoiesc amarnic)
– dulceata
– branza dulce
Nu are rost sa ma complic sa va expic ce si cum am facut, caci pozele sunt elocvente, zic eu:
Cam asa au aratat cele cu branza si cascaval si cele cu carnaciori 🙂 Din pacate, cu cele dulci nu am apucat sa fac poza, intrucat le-am servit imediat 😀
si cat se tine la cuptor ?
Draga domnule, am mai spus de multe ori ca in multe cazuri e inutil sa dau un tip exact de coacere pt ca acesta variaza in functie de cat de incins este cuptorul, cat de puternic este cuptorul, care este distributia flacarii in cuptor etc… de aceea, consider ca totul omul, fie el bucatar sau nu, stie ca foietajele se scot din cuptor inainte de a se inegri.
in cazul aragazului meu, le-am tinut aproximativ 10 minute, la 200 de grade, cu cuptorul preincalzit.
va sugerez oricum sa nu lasati mancarea nesupravegheata in cuptor pt simplul fapt ca intr-o reteta scrieti sa o tineti 20 de minute. nu de alta, dar am mai primit reclamatii de la o cucoana care a prajit bezeau 20 de minute la foc iute si ma injura ca s-a facut scrum.
Buna, La multi ani pt primele luni ale bebitului tau; si eu am 3 carora trebuie sa le gatesc tot timpul, asa ca retetele tale sunt de mare ajutor. ai cumva o reteta de foietaj de facut in casa, ca in supermarketurile din Vancouver nu am gasit foi defel.mersi mult si La multi ani pt 2009!
Teo,esti fenomenala.As vrea sa stiu de unde esti din Ardeal .sa stii ca iti scriu din America ,am copiat toate retetele tale ,si sper ca pe viitor sa mai adaugi si altele ,si de asemenea cit mai multe prajituri,pt ca noi le ducem dorul aici.multe complimente sotului tau,caci si-a ales perechea perfecta in viata.
Multumesc, Ramona pentru cuvintele frumoase :"> sunt din cluj eu.
buna. astea se pot face si la cuptorul cu microunde?
din pacate nu se pot face la cuptorul cu microunde pentru ca aluatul este crud si nu semipreparat 🙁
teo tin sa iti multumesc mult de tot k datorita tie am inceput sa imi fac un regim de viata sanatos si sa petrec mai mult timp in bucatarie am 17 ani si pt mn esti un idol tin neaparat sa ma fac vegetariana si toate astea nu neaparat pt silueta ci pt sanatate fiind mare fana dulciuri si salate blog-ul tau este o binecuvantare as dori totusi mai multe retete pe baza de fructe legume si peste iti multumesc enorm :*:*:*:*:*:* p.s sa iti traiasca bb si sa fie sanatos pup adyna
buna as vrea ceva retete cu papa pt. fetita mea mofturoasa de 1 an si 5 luni .sunt din cluj .adesa mea de mes e mariana.pohrib@yahoo.com. iti multumesc anticipat
minunat ..teo te rog..niste retete pe care le pot face la mircounde? pizza, chestii din astea .
minunaaaaaaaaaat ..yammy
teo esti minunata .ai idei de ne imbolnavesti cu ele ,se duce cura noastra,ca nu rezistam la ele.
Se pot folosi si foietaje de lasagna?
Oare cum or sa iesa….