Nu stiu altii cum fac ciorba de varza, sau luscosul cum ii spunem noi, insa noi o facem cu afumatura, asta e clar! Si cu […]
Teo. Teo de la Teo's Kitchen. Teo. Mama lui Luca. Teo. Super-Gospo. Teo. Wonder-Woman. Teo.
Nu stiu altii cum fac ciorba de varza, sau luscosul cum ii spunem noi, insa noi o facem cu afumatura, asta e clar! Si cu […]
De cand am descoperit cel mai simplu aluat de pizza din lume, cel pe care l-am folosit si le Pizza Cheesy Bites, facem pizza in […]
Prepararea acestei retete nu e mare filosofie, dar aromele ei sunt absolut deosebite. Secretul sta in plantele aromatice, care trebuie sa fie proaspete. Si asta […]
Toad in the hole sau carnaciori in aluat de budinca Yorkshire este o reteta culinara traditionala din bucataria englezeasca. Veti gasi mai multe variante ale […]
Cum ar arata platoul cu “porcarii” de Craciun fara cartabosii (in zona noastra li se spune cartabosi, desi corect literar e “caltabosi”) facuti in casa? […]
De foarte multa vreme caut o reteta buna de pateu de ficat, varianta home-made, insa nu am gasit nimic demn de a fi impartasit cu […]
O data la cateva saptamani, ne revine pofta de varza calita. Fie facem varza a la Cluj, fie placinte cu varza calita sau varzari, important […]
Am observat ca uneori, dupa ce postez cate un articol de orice fel, o parere personala despre un produs, o recomandare, un sfat culinar, sunt […]
Am tot cautat metoda perfecta pentru a-i gati pestele lui bebe, astfel incat sa il accepte. Desi eram si inca sunt convinsa ca aparatul de […]
Dintre toate retetele culinare potrivite pentru masa de duminica, quiche-ul este preferatul meu. De ce? Pentru ca desi e o reteta foarte simpla, rezultatul final […]