Daca tot v-am povestit ieri un papirus intreg despre cum sa pregatim curcanul, acum e momentul sa va arat curcanul pe care l-am mancat noi […]
Teo. Teo de la Teo's Kitchen. Teo. Mama lui Luca. Teo. Super-Gospo. Teo. Wonder-Woman. Teo.
Daca tot v-am povestit ieri un papirus intreg despre cum sa pregatim curcanul, acum e momentul sa va arat curcanul pe care l-am mancat noi […]
Initial m-am gandit ca in ultima postare din 2011 sa fac un rezumat al anului din punct de vedere al blogului Teo’s Kitchen, sa va […]
Cum ati petrecut de Craciun? Sper ca v-ati simtit bine alaturi de cei dragi si mai sper ca nu ati mancat peste masura, ci din […]
Ieri a fost Ignatul si asta inseamna ca a fost momentul perfect pentru taiatul porcului si gatit de toate, de la pomana porcului si pana […]
Populatia cajun este populatia Acadiei, o regiune/colonie franceza din America de Nord, care include o parte din Quebec, provinciile maritime, New England si influentele se […]
De cand eram mici am crescut cu spanac, gatit in principiu de Buni Sia, sub forma se piure. Pe Luca l-am crescut la fel, cu […]
Eu nu m-am bucurat de bunicii paterni niciodata, de aceea nu am scris niciodata pe blog vreo reteta culinara mostenita de la ei. Nu m-am […]
Ne pregatim pentru Postul Craciunului, un post al bucuriei, deci nu la fel de aspru ca si Postul Pastelui. Insa postul nu se referea numai […]
Asta e cu siguranta una dintre cele mai simple retete de pe blog, pentru ca are foarte putine ingrediente, timpul de preparare este scurt si […]
Vegeta, desi unul dintre cele mai cotroversate condimente, este inca folosit de foarte multe gospodine. Spre deosebire de diverse persoane care nu isi recunosc originile […]