Fasolea frecata sau fasolea batuta este una dintre retetele culinare care pentru mine, reprezinta copilaria. Buni ne facea mai ales in post si ne face […]
Teo. Teo de la Teo's Kitchen. Teo. Mama lui Luca. Teo. Super-Gospo. Teo. Wonder-Woman. Teo.
Fasolea frecata sau fasolea batuta este una dintre retetele culinare care pentru mine, reprezinta copilaria. Buni ne facea mai ales in post si ne face […]
Populatia cajun este populatia Acadiei, o regiune/colonie franceza din America de Nord, care include o parte din Quebec, provinciile maritime, New England si influentele se […]
Am luat la puricat caietul de retete culinare al mamei si in el am gasit diverse comori. Ce imi place mie foarte mult la caietul […]
Pe Andrei Iordache, autorul blogului casalot.ro l-am cunoscut in cadrul Academiei Maggi, unde a dat dovada de multa indemanare si mai multa pofta de gatit. […]
Cum era sa treaca Pastele, sa ramana atatea oua inrosite si sa nu facem oua umplute? Cred ca asta e prima reteta care ii vine […]
Am ajuns si la ultima reteta din cele 4 retete culinare cu miere pe care le-am gatit impreuna cu albinuta Apidava. Dar la cat de […]
Intotdeauna am considerat ca secretul unei salate reusite consta in dressingul ei. E foarte simplu sa arunci niste legume intr-un bol, dar e mai greu […]
Dupa ce-am mancat prima data cartofi aurii la un restaurant cu specific traditional, am fost absolut indragostita si am intrebat chelnerii disperata pentru aflarea retetei. […]
2008… primul an in care pun zacusca cu vinete complet singura, dar dupa ani de zile de ucenicie pe langa mama si Buni. Nu cred […]
Am scris candva despre fast-food-ul Donner Maxx, care ofera Donner Kebap in Cluj. Dar voi stiti cum sunt eu, nu ma multumesc sa mananc in […]